2777
2789

این داغ تا ابد بر دلم میمونه و این حال و هوای محرم هم بدارم کرده من دلم مامانم رو میخاد میبینم دخترا با مادراشونن حسودی میکنم چقد امام حسین قسم دادم تو بیمارستان حالش رو خوب کنه 🥺 جیگرم کبابه  دلم برای صداش توی خونه تنگ شده باورم نمیشه رفته زیر خاک 

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بهت صبر بده 🖤 داغ مادر سخته منم کلاس پنجم مادرمو از دست دادم

بعد برات عادی شد ؟ کمتر شد دردش ؟

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....

عزیزم خدا رحمتش کنه منم مادرم ۹ ساله فوت شده

باید قوی باشی از این ب بعد آنقدر زخم زبون از دهن این و اون شاید ی وقت بشنوی چون مادر نداری و فوت شده 

خودت رو اماده کن و قوی شو

من از مادرشوهر خواهرشوهر این بر اون بر خیلی زخم زبون شنیدم شاید حتی ی کلمه یا دو کلمه بوده تو کل این چند سال ولی آدم رو دلش میمونه برا همیشه

روحشون شاد خدا رحمت کنهو منی که تک فرزند هستم و به شـــــــدت زیاد وابسطهبه مادرم هستمپدرمم چند سالی ...

خدا رحمتش کنه پدرتون رو  قدر مادرتون رو بدونید