moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 عنوان طلاق از ادم عصبی 970 بازدید | 117 پست سلام دوستای گل ،همسرمن وقتی حرفی برخلاف میلش بزنی عصبانی ک بشه فقط وسیله میشکنه ودادمیزنه قوری م اونبارشکست،کلمنداب شکست،کتری م،تلویزیون میخاست بشکنه ک دستش گرفتم،نمیدونم چجورجدابشم یا ن؟ازنظرپول هیچ مشکلی ندارم امانمیشه ک من نظری بذم حرفی بزنم عصبانی بشه سریع ،طلاقم بگیرم جواب مردم چی بدم هنوز۱۳ماه نشده عروسی کردم. 1404/04/10 | 14:23 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
p1rv1neh عضویت: 1404/01/17 تعداد پست: 1355 عزیزدلم تو. به حرف مردم فکر نکن زندگی خودته بهتره قبل از اینکه یه بچه بیاری تصمیمتو بگیری
زمین_واژگون عضویت: 1403/11/26 تعداد پست: 6212 تنها کسی ک میتونه بهت جواب درست بده اونیه ک از تمام روابط خصوصیت باخبرهجایی جز آینه دنبالش نگرد💜اینو خواهرانه گفتم💜ی روز ب حرفم میرسی💜 اگر بی ادبی کردی دیگه نگو خانومی 🤫
مریممم۱۳۶۰ عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 1065 ایشون مشکل کنترل خشم داره قبول نمیکنه مشاوره بره؟در ضمن تو زندگیت هیچوقت نگران حرف مردم نباش.ببخشید ولی مردم همیشه دهنشون بازه واسه حرف مفت.کاری رو بکن که درسته و بهت آرامش میده .
moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 فردا میزنه گردنتون رو میشکنه مواظب باش اره ازهمین میترسم ک یکروز بشه قاتلم
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29330 زندگی با همچین مردی صبر و ایثار میخواد درمان هم باید بشه . من وقتی افسردگی و خشم داشتم وسیله میشکوندم دکتر رفتم و دارو میخورم انقد اروم و بیخیال شدم که
moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 ایشون مشکل کنترل خشم داره قبول نمیکنه مشاوره بره؟در ضمن تو زندگیت هیچوقت نگران حرف مردم نباش.ببخشید ... اره کنترل خشم ن تنهابا من بامادرش اینطوربوده زود عصبی میشه بعد ده دقیقه خوب میشه اما اون ده دقیقه مث وحشی میشه ممکنه قتل هم بکنه اون لحظه
moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 خب مدارا کن شاید درست شد ببین مثلا دیشب بهش گفتم چرا وقتی به برادرت پول دادی به من نکفتی خب میگفتی ک بدونم همین،عصبی شد کولمند اب امداخت کف خونه شد هزار تیکه
moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 زندگی با همچین مردی صبر و ایثار میخواد درمان هم باید بشه . من وقتی افسردگی و خشم داشتم وسیله میشکوند ... اره من میدونم بایددکتر اعصاب بره اماقبول نمیکنه یا اینکه من تاوقتی زندم هیچ سوالی نظری ندم ک این عصبی نشه خب این نشد زندگی من لال بمونم همیشه
مریممم۱۳۶۰ عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 1065 اره کنترل خشم ن تنهابا من بامادرش اینطوربوده زود عصبی میشه بعد ده دقیقه خوب میشه اما اون ده دقیقه مث ... خُب واقعا خطرناکه چون ممکنه توی عصبانیتاش بهتون اسیب جدی بزنه! حتما دنبال راه حل باشید پیشنهاد مشاوره بدید بهش.طلاق راه حل آخره .
kohe1366sakht عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 931 ببین مثلا دیشب بهش گفتم چرا وقتی به برادرت پول دادی به من نکفتی خب میگفتی ک بدونم همین،عصبی شد کولمن ... فعلا زوده کم کم آرام میشه رامش کن لحن حرف زدنت و درخواستت عوض کن آرام بگو سرزمشگر نباش
moshiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1403/02/26 تعداد پست: 446 تنها کسی ک میتونه بهت جواب درست بده اونیه ک از تمام روابط خصوصیت باخبرهجایی جز آینه دنبالش نگرد💜این ... نمیدونم چکارکنم دوس دارم جدابشم برم تابفهمه کیوازذست داده امامادرم میگ نمیشه جدابشی فعلا یکسال دوسال دیگ صبرکن الان خیلی زوده ،ابرومون میره
sormelina عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 29330 فعلا زوده کم کم آرام میشه رامش کن لحن حرف زدنت و درخواستت عوض کن آرام بگو سرزمشگر نباش مثلا بگه چهخوب که ب داداشت پول قرض دادی داداش ها پشت هم نباشن کی باشه ؟حالا چقدی دادی😂