2777
2789
عنوان

تغذیه در بارداری

368 بازدید | 4 پست

سلام دوستانی که باردار هستن لطفا بگن چه غذاهایی خوبه واسه سه ماه اول بارداری صبحانه چی خوبه میان وعده لطفا اگه اطلاعاتی در این زمینه و تجربه ای دارید بگید که همه استفاده کنیم؛ 

خدایا واسم خدایی کن، مثل همیشه تنهام نذار  خدایا شکر که این روزو دیدم ،منم مامان شدم😍😍 مامان گل پسرم آیهان

همه چی خوبه به اندازه. بجز غذاهای ممنوعه مثل اویشن و زعفرون و ...

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

اناناس خودش یا کمپوست حتما بچه ات پر بنیه میشه شیر اب زیاد بخور بدنت کلسیم کم نیار سیب و انار وله برای زیباییش خرما هم خوبه ماه اخر هندوانه زیاد بخور با اب نارگیل اب داخل شکم کم نشه خرما هم برای زایمانت خوبه چه بعد چه قبل،اجیل ترجیحا خام شور نباشه بهتر کشمش تو کره حیوانی تف بده بخور برای بنیه ات خوبه مخصوصا ماه اخر که قرار زایمان کنی اب پرتقال و لیمو که سرما نخوری 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیاد نشین فعالیت داشته باش اضافه وزن نیازی زایمان هم راحتتر میشه مخصوص پیاده روی ،لباس راحت بپوش ،به پهلو بخواب،زیلد نشین یه جا راحت بشین تو بارداری ایرزسته پا دراز نکنم این حرفا نداشته باش زیاد هم سرپا نمون