2777
2789
عنوان

وحشت از خیانت

107 بازدید | 12 پست

الان خیلی حالم بدع ما وضعی مالیمون خوب نیست وخیلی بدع و تنها دلخوشیم اینه که شوهرم دوسم دارع وبهم خیانت نمیکنه ولی امروز همسایه بالایی مادرش که یه خانوم مجرد هست به بهانه الکی به شوهرم زنگ زدع بود منم گوشیو برداشتم وگفتم واسه چی به شوهرم زنگ میزنی عوضی... بعد شوهرم جای اینکه پشت من باشه بامن دعواکرد که چرا بااون خانوم بد حرف زدی همش فک میکنم زیر سر مادر شوهرمه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسایه مادرشوهرت شماره شوهر تو چرا باید داشته باشه

چون ما رفته بودیم دنبال خونه بگردیم گوشی شوهرم خاموش بود گوشی مادرشو برداشت اونم به گوشی مادرش زنگ زده بود از قصد الکی گفته بود با مامانت کار دارم در صورتی که خونه مادرش بود 

این برخورد درست نبوده عزیزم، باید شماره خودتو میدادی بهش میگفتی از این به بعد کاری داشتی به خودم زنگ ...

نمیدونم اصلا به خانومه حس خوبی ندارم شوهرممم خیلی راحت اسمشو صدا میزد انگار خیلی بام صمیمی هستن 

چون ما رفته بودیم دنبال خونه بگردیم گوشی شوهرم خاموش بود گوشی مادرشو برداشت اونم به گوشی مادرش زنگ ز ...

فحش و حالا نمی‌دونم ولی خوب کردی واکنش نشون دادی از  رفتار این خانم جز فکر بد... نتیجه دیگه ای نمیشه گرفت 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

فحش و حالا نمی‌دونم ولی خوب کردی واکنش نشون دادی از رفتار این خانم جز فکر بد... نتیجه دیگه ای نمیشه ...

الان دلم میخاد زنگ بزنم یا پسام بدم به مادر شوهرم بگم به اون خانومه بگو دفعه آخرت باشه به شوهرمن زنگ میزنه بگم ؟؟؟؟؟ 

الان دلم میخاد زنگ بزنم یا پسام بدم به مادر شوهرم بگم به اون خانومه بگو دفعه آخرت باشه به شوهرمن زنگ ...

ببین رفتارش خوب نبوده خصوصا شوهرتم ظاهراً چراغ سبز نشون داده با دعوا نه خیلی آروم با مادرش صحبت کن بگو واقعا خودت لازم نمیبینی به همسایه ت تذکر بدی؟ سعی کن زمان مکالمه با مادرشوهرش همسرت حضور نداشته باشه 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

الان دلم میخاد زنگ بزنم یا پسام بدم به مادر شوهرم بگم به اون خانومه بگو دفعه آخرت باشه به شوهرمن زنگ ...

به نظر من به مادر شوهرت بگو بهش بگه شماره تو رو بده به زنه بگه از این به بعد کاری داشتی به زنش زنگ بزن اینطوری درست نیست، خانومش حساسه