2777
2789
عنوان

وای خدا شوهرم تا دو هفته هیچ پرونده ای نداره 😍😍 اخیش

| مشاهده متن کامل بحث + 1279 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا شفات بده

داره باهات شوخی میکنه 

تیکه به نی نی سایتی ها میزنه 

چون هرچی. میشه، ی عده فاز منفی میدن 

فکر کنم. رو شوخی اینو گفته 

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وای اصن زن دوم چه ربطی به وکیل یا کار خارج شهر داره 

خوش بگذره بهتون 🥰

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑 باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙🐈‍⬛مامان یه پیشی🐾 😸 🧶خانه نشینی رو تبلیغ نکنید خونه داری شغل نیست🫸🔆۱۴۰۴/۴/۴ عقد کردم که شوهرم بهونه ای نداشته باشه و تاریخش یادش نره😂😔اسلاموفوبیک

داره باهات شوخی میکنه تیکه به نی نی سایتی ها میزنه چون هرچی. میشه، ی عده فاز منفی میدن فکر کنم. رو ش ...

ایشالا 

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗

فدا

ی قورمه سبزی بپز براش با ی وجب روغن 😂😍

دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀

وکیل ها خیلی ک ث ا فتن

کثیف ترین آدم ها کسایی هستن که تو خوشی مردم، میان ی تیکه میندازن که به دهنش زهر کنن

ای جوووونم حسابی بترکون.🥰

خونه رو شاد نگه دار

تو این تایم بیشتر از همیشه به خودت برس و لوندی کن

هر از گاهی شام حاضری درست کن بگو با بچه ها بریم پارک

شب های خاص رقم بزن

اگه خانواده نزدیک هستن یه روز بچه ها رو بزار پیششون ترجیحا شب❤️

فیلم دانلود کن چیزای پذیرایی آماده کن موقع فیلم دیدن ظرف های مهمونی و ویترینی رو واسه خودتون بیار

لاک. و رژ لب قرمز فراموش نشه

من خدا نگه داره مادر شوهرم باشه آخر هفته از اول قید کرده بچه ها واسه مامان بزرگ و بابابزرگ شون هستن از چهارشنبه بعد ظهر بیارید جمعه ناهار بیاید پیشمون و بچه ها رو ببرید

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

ای جوووونم حسابی بترکون.🥰خونه رو شاد نگه دارتو این تایم بیشتر از همیشه به خودت برس و لوندی کنهر از ...

❤️😍

دنیا پر از قشنگیه درست نگاه کن 🌚🫧️  کاربر قدیمی هستم توان شنیدن حق رو نداشتن گزارش زدن 🤗