2777
2789

سلام دوستان 

شوهرم با زنهای غریبه یا اشنا خیلی صمیمی میشه و دست میده شوخی میکنه 

بهش چند بار گفتم ولی توجه نکرده میگه تو حساسی یکم روشنفکر باش یا میگه وقتی دست میاره جلو چیکارکنم دست ندم 

با دختر خاله کرمو جارییم دست داد بهش گفتم بحثمونم شد ولی میگه حاضرم بحث کنم ولی دست بدم زشته 

دوستشم بهش گفته کارن خیلی زشته میگه شما اسکولیت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه بعضیا اینجورین من دیدم

حداقلش اینه که مطمئن شی فقط دست میده و خوش برخورده چیز دیگه ای پشتش نیست

دانشجو"💙"متاهلم"💞" درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" دوست داشتن تورا چگونه توصیف کنم؟ جز اینکه بگویم بی تو مرا نیست! "♥️"هرکی داره با غمی میجنگه که ما ازش بی خبریم؛ با هم مهربون تر باشیم"💚"فعلا میسازم؛ چه میشود کرد؟ مگر میشود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی در آورد؟ همین هست که هست"💔" اگر کسیو فرشته دیدی، بدون تو بالش بودی"💛"

از همسرتون بدتر اون خانم هایی که به آقاتون دست میدن!

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

کرم از خود درخته شما کاری نمیتونی بکنی

دست و شوخی با خانواده و فامیل به نظرم اوکیه

اما با غریبه صمیمی شدن یعنی ی جای کار لق میزنه

و با وجود اینکه میدونی خط قرمز شماست توجهی نمیکنه

کاربری قطع دسترسی شد ~ درست یادمه یک شب بود ؛ یه چشم اشک یه چشم خون ، دم رَفتنت نفسم رفت ... همه حرفام به دلم موند ...