2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما مرغ خرد شده را مزه دار می کنیم با پیاز و فلفل دلمه و نمک و ادویه زردچوبه و آبلیمو بعد می ریزیم کف سینی توستر خیلی خوی میشه 

یک مدل دیگه هم پیاز می چینیم سیب زمینی و بعد مرغ ها و در آخر سس با رب گوجه و شیر و ادویه روش می ریزیم اینو همسرم از اینستا یاد گرفته بود درست کرد خوش مزه بود 

برای مرغ درسته هم ما از شب قبل با نمک و فلفل سیاه مزه دار می کنیم و با کلی پیاز و فلفل دلمه خرد شده میذاریم تو ظرف داخل یخچال فردا تو همون ظرف آب و نمک و زردچوبه اضافه می کنیم می جوشانیم حدود یک ربع بعد خارج می کنیم و داخل شکمش پیاز ک فلفل دلمه و جعفری میذاریم و می کشیم به سیخ جوجه گردان مرتب هم بیرون میاریم و بهش کره زعفران می زنیم با برس حدودا یک ساعت آماده میشه 

ما مرغ خرد شده را مزه دار می کنیم با پیاز و فلفل دلمه و نمک و ادویه زردچوبه و آبلیمو بعد می ریزیم کف ...

منم مزه دار کردم گذاشتم تو سینی توستر دوسه ساعت بود بعد هم خشک و بی مزه شد

دو سه ساعت خیلیه،

من کف سینی سیب زمینی حلقه ای پیچینم بعد مرغمو که از قبل با پیاز نمک فلفل سیاه و کمی روغن مزه دارش کردم میچینم بعد روش پیاز حلقه ای و بعد میزارم تو فر یطرفش پخت پشت روش میکنم در آخر  گریل روشن میکنم طلایی بشه عالی میشه 

خدایا ما غرق گناهیم تو دریای رحمتی..‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
دو سه ساعت خیلیه،من کف سینی سیب زمینی حلقه ای پیچینم بعد مرغمو که از قبل با پیاز نمک فلفل سیاه و کمی ...

هی نگاه میکردم خام بود. 

شوهرم گفت دیگه نمیخاد توی توستر مرغ بزاری بد میشه😂

با همون آبلیمو یکم قد ته استکان هم میتونی آب بریزی اگر ترش دوست ندارید دو سه ساعت زیاده نهایتا ۱ ساعت کافیه دما را هم بالا نبر می تونی کمی روغن زیتون یا آفتابگردان هم بریزی که خیلی خشک نشه