2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بددردوبدزاهستی ن ارزش نداره. من ک انجام ندادم. خدانکرده اگه رحمم پاره میشد خودمونمیبخشیدم

من یک سقط ۹هفته داشتم با قرص فشار دوساعت بعد جنین دفع شد ولی درد داشتم کلا بعدشم من از دکتر پرسیدم میگ پاره شدن رحم کلا۲درصد منم ۷سال از سزا میگذره دکتر با اطمینان میگفت میتونی حالا دیگ گیج شدم

شما تجربه دا

نه من مجردم. از دکتر شنیدم.

باید ۹ تا ۱۱ سال گذشته باشه وگرنه به شدت خطرناکه

بخیه های داخلی بدن به اون زودی ها جوش نمیخوره...

اگه طرف زود بخواد طبیعی زایمان کنه، رحمش پاره میشه...

کاربری دست دو نفره. 

ولی به نظر من سزارین شو حتما طبیعی ریسک داره دختر خالم طبیعی شد پارسال الکی بهش آمپول فشار زدن پشت س ...

دخترخالتون یعنی اولش زایمان سزا داشت بعد طبیعی شد خب بعدش چیشد رحمش هم پاره شد بود

دخترخالتون یعنی اولش زایمان سزا داشت بعد طبیعی شد خب بعدش چیشد رحمش هم پاره شد بود

نه زایمان اولش بود طبیعی خواست 

منظورم اینه که کلا طبیعی خیلی خوب نیست سزارین الان خیلی عالی شده طبیعی جدا از دردش می‌تونه مشکلات دیگه ای داشته باشه خوب