2777
2789

خیلی اذیتم میکنه لباسامو پاره میکنه وقتی خاستگار دارم میاد طرف رو پیش من بد میکنه تا من قبول نکنم یا وقتی بهش میگم  فلانی ازم خوشش اومده دعا میگیره یا نمیدونم چیکار میکنه من پسره رو بلاک میکنم ناراحتم میکنه رو اعصابم میره جز نفرین هیچ کاری نمیتونم بکنم واقعا دارم حرص میخورم صبح تا شب ....دلم میخاد گریه کنم هم نمیتونم صبح تا شب منو خونه زندونی کرده 

آرزومه با بابام طلاق بگیره بابام هم یه عمره نتونست تحمل کنه تا طلاق رفتن که داداشم و مامانم میرفتن دعا میگرفتن دوباره آشتی میکردن الان میخام کاش طلاق بگیرن چون هیچکی اندازه مامانم اذیتم نمیکنه از بچگی همش میزد و نفرینم میکرد ولی بابام از گل کمتر بهم نگفته 

صبح تا شب به فکر اینم چه دعایی بخونم طلاق  بگیرن چون دارم به خودکشی فکر میکنم و هیچ چاره ای ندارم بخدا 

حتی به اینایی که بچه طلاقن حسودی میکنم وضعیت من خیلی خرابتر از اوناست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن با بابات از دستش فرار کنین

ارزومه میدونی

طلاق بگیرن با بابام تنها زندگی کنم حتی زن هم گرفت برام مهم نیس چون میدونم هیچکی اندازه مامانم باهام بد نمیشه ذره دره دارم آب میشم از ناراحتی

خیلی دارم اذیت میشم بگو چجوری دعا بگیرم

دعا نگیر قرآن بخون باطل بشه

سورن جن

سوره چهارقل

آیت الکرسی

و ان یکاد

ذکر بسم الله الرحیم الرحیم خیلی بگو

اعوذ بالله من الشیطان الرجیم خیلی بگو

ماشاالله لاحول ولا قوه الا بالله خیلی بگو

الانم محرمه زیارت عاشورا بخون

کاربری دست سه نفره😁

دعا نگیر قرآن بخون باطل بشهسورن جنسوره چهارقلآیت الکرسیو ان یکادذکر بسم الله الرحیم الرحیم خیلی بگوا ...

همشونو انجام میدم ولی هیچکی کاری به کارم نداره جز مامانم اذیتم میکنه و بخاطر اذیتاش تا صبح بیدار میمونم گریه میکنم از وقتی یادمه وضعیتم همینه موهام داره مشت مشت میریزه پریودم بهم ریخته از استرس خیلی وقته نمیشم

روزی چندین بار آیت الکرسی چهار قل میخونم ذکرایی که گفتی رو میگم ..سوره بقره میخونم. چندین بار چله گرفتم و آخرین باری که چله گرفتم که نیتم مامانم نبود همینجوری خوندم چند روز مونده بود تموم شه تو حیاتمون مار بود پرید رو مامانم نمیدونم کار خدا بود یا چی ولی ترسید..

و آن یکاد هر روز میخونم 

ولی تنها مشکل زندگیم مامانمه طلاق بگیره بره راحت میشم از این جهنم