2777
2789

نه که از قبولی اونا ناراحت باشم نه،

سال ۱۴۰۲ دوستام با ریاضی ۱۰ درصد پزشکی آورد و میانگین درصدای ۴۰،۳۵ و الان من با ریاضی ۵۰ درصد نمیارم چون اونسال درصدا کم بود معدلا سال اول بود خیلی بالا کشید

کنکور بزرگترین بی عدالتیه که چند ساله دارم تجربه میکنم به ما ها که رسید یه معدل مسخرم اضافه کردن بهش

اه

بنظرتون معدل ۱۷.۲۸ و درصدای ریاضی ۴۰ شیمی ۴۰ زیست ۶۰ فیزیک ۴۰ و زمین ۶۰ کنکور تیر چه رشته ای میده؟بهترین رشته ای که میده چیه؟منطقه ۳

هیچ جوره حوصله دوباره پشت موندن ندارم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

پزشکی تعهدی حتما میده

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پزشکی به احتمال 90درصد.

ولی فیزیو حتما صد درصد‌

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

ولی جدی زجر ندید خودتونو که فلانی پزشکی شد زندگی رو برد واقعا سخته من میرم بیمارستان دکتر میبینم چقدر سخته

بعد خودمم امسال کنکور دارم

تجربی هستم ولی زندگی باخت ندید شکست خوردید پاشید دوباره بجنگید

وا؟نه بابا فکر نکنممطمعنی؟

اره

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

پزشکی به احتمال 90درصد.ولی فیزیو حتما صد درصد‌

عزیزم از کجا اینقدر مطمعن میگی؟😐من حتی مطمعن نیستم هوشبری اینا هم بیارم

امشب شب اول قبر شهیدِ منه،لطفا لطفا اگه امضامو دیدید براش دو رکعت نماز بخونید،علی فرزند حمید

کنکور خلت کرده😐

بابا از کجا مطمعنی😐سایتای تخمین رتبه میگن که پرستاریم نمیارم

توی برنامه ی فرصت برابر کارشناس چند تا کارنامه ی کنکور آورده بود طرف حتی منفی زده بود ولی هوشبری اراک قبول شده بود پارسال.

واسه شما که درصداتون خوبه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی