2777
2789

یه خانواده هست با زن عمو ام خیلی دوست صمیمی هستن  همیشه برا ما مشکل میسازن  منم میخام از قصد این  زن عمو اونارو گزارش بزنم  و از دیتشون و دسیسه شون خلاص شم  یه حور میخام گزارش بزنم که  اونا فک کن زن عمد گزارش داده 

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی زنگ بزنی برا اون هم کلا بد میشه ..اخه خبرش اومده که حق معامله املاک با افعانی ممنوعه

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

😐😐😐😐

گر تو با بد بد کنی پس فرق چیست

اگه غیرقانونی باشن بیرونشون میکنن غیر قانونی نباشن هیچ کاری نمیتونی بکنی

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"
😐😐😐😐گر تو با بد بد کنی پس فرق چیستاگه غیرقانونی باشن بیرونشون میکنن غیر قانونی نباشن هیچ کاری نم ...

اخه خیلی داره زجرم میدن  بعدسم اونا خودشونو قایم کردن  تو دهات  فک نکنم پیداشون کنن  

دل دادم و دل بستم و دلدار نفهمید .رسوای جهان گشتن و ان یار نفهمید