2777
2789

خیلی هست منو ظرف شیشه‌ای ندارم

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جای سرد باشه نه

میخوام بذارم تو حیاط انباری ندارم ک سرد باشه

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

ما میخریم تو ملاستیکی هست ولی تو یخچال میزاریم خراب نمیشه

اخه دبه ش خیلی بزرگه😂

به به ترشی بادمجون 🤩🤩🤩🤩حتما بزار یخچال ولی

دبه خیلی بزرگه 🥲چیکار کنم ک خراب نشه حداقل تا یه ماه

دبه خیلی بزرگه 🥲چیکار کنم ک خراب نشه حداقل تا یه ماه

چون هوا گرمه حتما باید بزاری تو خنکی وگرنه کپک میزنه و بوی تند میگیره 

جا ب جا کن تو ظرف غذا بریز بزار یخچال  وگرنه حیف میشه یا نصفش رو بده در و همسایه فامیلی کسی

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

چون هوا گرمه حتما باید بزاری تو خنکی وگرنه کپک میزنه و بوی تند میگیره جا ب جا کن تو ظرف غذا بریز بزا ...

اوف باشه ممنون

جلو افتاب؟معلومه خراب میشه حتی اگر شیشه باشه بزار تو آشپز خونه جایی که آفتاب نگیره

ن افتاب نمیخوره 

اسی خونتون خنکه ؟ بزار تو آشمرخونه اتاقی جایی باد کولر بخوره فق اون محیط بو سرگه میگیره

گذاشتم یخچال عزیزم