2777
2789
عنوان

تجربی های کنکوری

200 بازدید | 13 پست

اعتراض زدم به زیستم میدونم نمرمو میکشن پایین تو تصحیح سوم چیکار کنم نمیتونم لغو اعتراض هم بکنم
شما امتحان کنین ببینین درسی رو میتونین لغو اعتراض کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نمیشه چون همون موقع ک اعتراص زدیم هشدار داد گفت این اعتراض راه برگشت نداره مطمئنی میخوای انجام بدی 

برای چی مطمئنی کم میشی 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
تا جایی که میدونم اعتراضت لغو نمیشه چند شدی؟ و فکر میکردی چند میشی؟

16.75 شدم
ولی تو خونه بررسی میکرد تهش 17.5 میشدم
ولی میگم دو نفر بررسی کردین این نمره بالاتره بوده که اینطوری شده یعنی اعتراض زدنم نمره رو بالا میاره؟

16.75 شدمولی تو خونه بررسی میکرد تهش 17.5 میشدمولی میگم دو نفر بررسی کردین این نمره بالاتره بوده که ...

کلا زیست بد نمره دادن 

من خودمم 1 الی 1.25 از نمره ای توقع داشتم کمتره 

من هیچوقت نمی‌تونم از مشکلاتی که درونم حس می‌کنم حرف بزنم فقط میفهمم یه چیزی داره از درون منو اذیت میکنه و هر لحظه بیشتر منو غرق خودش می‌کنه. من از درونم از جایی که نه درک می‌شه و نه دیده میشه دارم با یه هیولا می‌جنگم و از بیرون لبخند می‌زنم و مثل یه آدم نرمال رفتار می‌کنم. خستم، از جنگیدن با هیولای درونم عمیقا خستم. حتی یه خواب ابدی هم نمیتونه خستگی رو از روحم بیرون بکشه.
16.75 شدمولی تو خونه بررسی میکرد تهش 17.5 میشدمولی میگم دو نفر بررسی کردین این نمره بالاتره بوده که ...

اگه واقعا مطمئنی میشه امید داشت بیشتر میشه وگرنه ممکنه کمتر بدن بستگی به مصصح داره

شما میخواین اعتراض بزنین؟

نه میترسم حقیقتش 

فیزیک و ریاضی و عربی رو زدم چون خیلی فرق داشت 

ولی میگن اختلاف 1 نمره رو اعتراض نزنین ک ریسکه 

ببين اعتراض شانسیه بستگی داره چ مصصحی گیرت میوفته 

اگ سخت گیر نباشه نمره میره بالا 

انشالله که میره بالا 

ما پارسال تصحیح افتضاح بوده ۵ تا درس افتراض زدیم یک نمره معدل زفت بالا 

قشنگ ۳ الی ۴ نمره رفت بالا هر درس 

کلا تصحیح سلیقه ای هست

فعلا امضا ندارم
انشالله که میره بالا ما پارسال تصحیح افتضاح بوده ۵ تا درس افتراض زدیم یک نمره معدل زفت بالا قشنگ ۳ ا ...

سال پیش هم روند تصحیح مثل الان بود؟یعنی سال پیش هم دو تا طراح بررسی میکردن اگر یک نمره بیشتر اختلاف داشت میرفت تصحیح سوم؟