یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای خیلی رو مخه؛ ببین کاریه که شده اما شنیدم میگن سرتو کیلی سس کامینز بزن بعد ببند با پلاستیک ؛ میمیرن و خب قطعا شامپوهای هست اما برای تخمش میگن فقط باید با شونه ی مخصوص شونه کنی در بیاری دونه دونه؛ بعضی آرایشگاه ها هم دستگاهش دارن؛ بنظرم همشو امتحان کن
با پودر لباس شویی دستی سرت رو بشور اول کف مالی کن چند دقیقه صبر کن تا اثر بزارد روشون بعد شونه کن بعد با آب فراوان شونه کن تا جنازه یا نیمه جان هستن با کف آب برن
موهات رو روغن بزن .زیاد هم بزن بعد با شونه ی استیل شونه کن .مرتب شونه رو داخل اب داغ بزار تا اگه شپس ورشک به شونه چسبیده باشه جدا بشه بعد شونه رو خشک کن ودوباره موهات رو شونه کن ...روغن حالت چسبندگی ایجاد میکنه وشپش ورشک به شونه میچسبد .فرقی نداره وه روغنی میزاری .فقط زیاد بزن .مثلا من خودم ی کاسه ی روغن روی سرم ریختم تا تمام شپس ها جدا شد