2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی من ۷ سال پیش گرفتم موهام تا کمرم بود 

هیچی کارساز نبود

رفتم از ته زدم

کوتاه کن اونا هیجوره نمیرن

🫰🏻𝑵𝒐𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒊𝒏 𝒍𝒊𝒇𝒆 𝒊𝒔 𝒆𝒕𝒆𝒓𝒏𝒂𝒍, 𝒆𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒔

یه سری شونه هست دندونه فلزی راحت همه رو میبره 

پسر من تو مدرسه گرفته بود یه روزه همش رفت

با سس مایونز هم سرشو بستم یه ساعت و شستم با اون شونه بعدشم چندبار شونه زدم تخم ها ریخت و تموم شد .موهای پسرمم بلد بود یکم اینم بگم 

وای خیلی رو مخه؛ ببین کاریه که شده اما شنیدم میگن سرتو کیلی سس کامینز بزن بعد ببند با پلاستیک ؛ میمیرن و خب قطعا شامپوهای هست اما برای تخمش میگن فقط باید با شونه ی مخصوص شونه کنی در بیاری دونه دونه؛ بعضی آرایشگاه ها هم دستگاهش دارن؛ بنظرم همشو امتحان کن

با پودر لباس شویی دستی سرت رو بشور اول کف مالی کن چند دقیقه صبر کن تا اثر بزارد روشون بعد شونه کن بعد با آب فراوان شونه کن تا جنازه یا نیمه جان هستن با کف آب برن

ما درموج عطش کربلا پدیدار شدیم

موهات رو روغن بزن .زیاد هم بزن بعد با شونه ی استیل شونه کن .مرتب شونه رو داخل اب داغ بزار تا اگه شپس ورشک به شونه چسبیده باشه جدا بشه  بعد شونه رو خشک کن ودوباره موهات رو شونه کن ...روغن حالت چسبندگی ایجاد میکنه وشپش ورشک به شونه میچسبد .فرقی نداره وه روغنی میزاری .فقط زیاد بزن .مثلا من خودم ی کاسه ی روغن روی سرم ریختم تا تمام شپس ها جدا شد 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

با پودر لباس شویی دستی سرت رو بشور اول کف مالی کن چند دقیقه صبر کن تا اثر بزارد روشون بعد شونه کن بع ...

اصلا با شوینده و آب اون تخم ها کنده نمیشه فقط شونه های مخصوص فلزی راهش هست 

قشنگ هرچی ب مو چسبیده باشه رو میکنه 

یه روزه موهای پسرم تمیز شد 

چند روز بعدشم شونه میکردم دیگه هیچی نبود