بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام اگر پولش رو نیاز ندارین اصلا نفروشین، تو این شرایط طلا دارایی امن حساب میشه
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون
برا خرید خونه ،خورد خورد طلا خریده بودم خواستم به جا بفروشم باهاش خونه بهریم،الان نمیدونم چکار کنم ب ...
اگه خونه میخوای بخری انشالله خیره اما وقتی بفروش که خونه رو پیدا کردین و قولنامه رو نوشتین
سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون
یه توصیه برادرانه اینه، همیشه وقتی طلا بفروش که مطمئنی به ازای از دست دادنش یه چیز بارزش بدست میاری.