2777
2789
عنوان

بیایید بیایید قیمت طلا

404 بازدید | 20 پست

دوستان لطفا نظراتتون بگید راجع به قیمت طلا امسال چندمیشه،الان بفروشم یا نه ؟؟؟حالا اگر تاپیک خیانت یا مادرشوهر وخواهر شوهر بود همه شرکت میکردن

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام اگر پولش رو نیاز ندارین اصلا نفروشین، تو این شرایط طلا دارایی امن حساب میشه

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

سلام اگر پولش رو نیاز ندارین اصلا نفروشین، تو این شرایط طلا دارایی امن حساب میشه

برا خرید خونه ،خورد خورد طلا خریده بودم خواستم به جا بفروشم باهاش خونه بهریم،الان نمیدونم چکار کنم بفروشم نفروشم خونه بخرم نخرم

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

برا خرید خونه ،خورد خورد طلا خریده بودم خواستم به جا بفروشم باهاش خونه بهریم،الان نمیدونم چکار کنم ب ...

اگه خونه میخوای بخری انشالله خیره اما وقتی بفروش که خونه رو پیدا کردین و قولنامه رو نوشتین

سلام، متاهل، مهندس، دانشجوی دکتری، روانشناس نیستم، در حد تجربه و مطالعه ام مثل یه دوست خوب مشاوره میدم. لطفا اگر احساس کردید میتونم کمکتون کنم، فقط برای مشورت و همفکری درخواست دوستی بدهید نه هیچ چیز دیگه ای. ممنون

اگه خونه میخوای بخری انشالله خیره اما وقتی بفروش که خونه رو پیدا کردین و قولنامه رو نوشتین

اره دقیقا چون طلا ثانیه ای میره بالا

اگه پولت با فروش طلا تکمیل میشه قطعا خونه بخر

کل پولم طلا هس نقدینگی اصلا ندارم ،

اگر خونه ندارید و میخواید توش زندگی کنید که یقینا خونه رو بخر. اگر میخوای پس اندازتو از طلا تبدیل به ...

خونه نداریم ولی خب خونه سازمان هست فعلا تا بازنشستگی دستمونه 

اره دقیقا چون طلا ثانیه ای میره بالا

یه توصیه برادرانه اینه، همیشه وقتی طلا بفروش که مطمئنی به ازای از دست دادنش یه چیز بارزش بدست میاری.