2777
2789

گفت شاید دختر باشه خانواده شوهرم و شوهرم عشق پسرن از الان باید حرف بخورم یعنی اصلا حالم بد شد بیاید دعوام کنید دلداریم بدین حالم افتضاحه 

این چه حرفیه تروخدا🤦🏻‍♀️وقتی تویی که مادرشی از الان حامیش نیستی چطور میخوای اون بچه رو بزرگ کنی .عشق پسر باشن تو مادری نباید به این چیزا بها بدی .تروخدا صلاحیت مادر شدنو داشته باشید

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفیه تروخدا🤦🏻‍♀️وقتی تویی که مادرشی از الان حامیش نیستی چطور میخوای اون بچه رو بزرگ کنی .ع ...

ندارم صلاحیت مادریو بخدا نمیدونم خدا چرا تو دامنم گذاشته به قول از الان  اینم

انتی به من که برعکس گفت

کلا انتی همچین درست درنمیاد تعیین جنسیتش

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
نمی دونم خیلی واکنشم اطرافم بده شوهرمم باز میگه بچه بیار پس من همینو دارم جون میدم

چون شرایط خانواده تون اینه، امیدوارم انتی اشتباه گفته باشه و پسر بشه، که بتونه تو شرایط نرمال زندگی کنه و کسی نتونه بخاطر جنسیت کم ببیندش. من میدونم مادر بچه واسش جنسیت مهم نیست، ولی به عاقبت بچه که نگاه میکنه گاهی یه جنس رو ترجیح میده، بقیه ام قضاوتش میکنن و میزنن تو سرش

فقط 12 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…
گاو پسر زا رو ترجیح میدن به عروس دختر زا شما بودی ناراحت نمیشدی

خانواده همسر من هم همین طورین.

ولی دوتادختر اوردم یکی از یکی باهوش تر.زبان زد عام و خاص هستند بچه هام. اگه فرزند اولته که مطمئن باش به نفع و صلاحته دختر باشه.خانواده شوهرت تا ابد پیشت نیستند ،اگر هم باشن هیچ جا کمکت نیستن.ولی دخترت میشه همدمت کمکت یارت....نظر و سلیقه شخصی خودشونه برای این که نسلشون ادامه پیدا کنه.تو هم نظر و سلیقه شخصیت این باشه که همدم میخوای دوستی از جنس خودت میخوای عروس نمیخوای در آینده...

ناشکری نکن خدایی نکرده  اگه پسر بود ومعلول و مشکل دار بود خوب بود اینو یاد بگیر پشت دخترت باشی تو براش پشت نباشی برای کسی اهمیت  نخواهد داشت درضمن همین که خداقدرت باروری بهت داده جای شکر داره میتونی بعدا هم باردار شی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم