zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 عنوان توروخدا کمکم کنین شوهرم دو روز خونه نیومده به من گفته رفتم سر کار در صورتی 182 بازدید | 10 پست در صورتی که از مادرش پرسیدم میگه الان یه چهار روزه خونه نیومده ولی فقط همین دیشب به من گفته خونه نیومده داره بهم دروغ میگه خدایا چیکار کنم نکنه داره بهم خیانت میکنه شبا میره جای دیگه 1404/04/10 | 09:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شب_تیره عضویت: 1403/10/15 تعداد پست: 1802 خوب ازش بپرس ببین چار شبه کجا بوده خیانتم نباشه به تر حال کار درستی نیست
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 خوب ازش بپرس ببین چار شبه کجا بوده خیانتم نباشه به تر حال کار درستی نیست اخه من خیلی بی دهنم همیشه یه حرفی داره برا گفتن میترسم بهش بگم فشار بیاد بهش کارمون به جدایی بکشه
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22852 پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذهنت رسید خیانته ؟!!اینقدر انتخابت غلط بوده ؟ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذه ... اخه خودش گفته سر کار موندم فقط همین دیشب بهم گفت صبی زنگ مادرش زدم گفت الان چند شبه خونه نیومده گفته موندم سر کار اضافه کار
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذه ... قبلا دروغ گفته بود بهم برای همین بهش شک دارم
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 پیگیر شو ببین کجاست بلایی سرش نیومده باشه زندگی مشترک بناش بر اعتماد باید باشه ، اولین چیزی که به ذه ... ما تازه عقد کردیم خیلی ذوق داشتم برای این زندگی اما شک دارم بهش
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22852 اخه خودش گفته سر کار موندم فقط همین دیشب بهم گفت صبی زنگ مادرش زدم گفت الان چند شبه خونه نیومده گفت ... پس هنوز عروسی نگرفتین با خودش صحبت کن بگو زن و شوهریم و نباید چیزی از هم پنهون کنیم من هر حا میرم بهت میگم تو هم هر جایی میری بهم بگو نگران نشم اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
zartala78 مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 1338 پس هنوز عروسی نگرفتین با خودش صحبت کن بگو زن و شوهریم و نباید چیزی از هم پنهون کنیم من هر حا میرم به ... الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده همش میپیچونه
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22852 الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده همش میپیچونه اگر بهش مشکوکی برو مشاوره کمکت کنه تا اعتماد رو به عشقتون برگردونی وگرنه زندگی مشترک با پایه شک نمیشه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
آتیس۲ عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 3100 الان زنگش زدم میگع مادرم اشتباه میکنع سرش نمیشه اشتباهی گفته چند شبه نیومده همش میپیچونه منم همینطور بودم تو عقد و بعد خیانت بهم ثابت شد تا مطمئن نشم عروسی نگیر پشیمون میشی خدایی نکرده دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم