2777
2789
عنوان

چطور مذهبی رو از مذهبی نما تشخیص بدیم سوال❌️

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 52 پست
کاش همه از همین باشن ازین مسیر اشتباه برناشکال نداره خدا حق خودشو میبخشه ولی برعکسش ک خیلیم نظاره گر ...

شما جای خدا نشستی اینو میگی؟

کسی که حق الله رو به جا نیاره ، احتمال زیاد مشکلی هم نخواهد داشت حق الناس رو به جا نیاره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه ممکنه استخاره به خاطر یه موضوع خیلی کوچیک بد بیاد بعد دل چرکین بشم

نه استخاره رو واسه همه چی که نباید بگیری، فقط واسه مواقع خیلی مهم و ضروریه، مواقعی که مشورت کردی و بازم نمی دونی چیکار کنی یا تصمیمات خیلی مهم مثل همین ازدواج 

و این استخاره هم باید بلد از فکر و مشورت با افراد عاقل انجام بشه

اگه هم بد بیاد ییعنی نباید با طرف ازدواج کنی

البته یه موضوع دیگه هم هست اینه که بهتره اول کار استخاره بگیری، نه اینکه تاوسط راه رفته باشی بعد استخاره بگیری که دیگران هم اذیت نشن

ربطی نداره بازم

این نظر شماست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اخه ممکنه استخاره به خاطر یه موضوع خیلی کوچیک بد بیاد بعد دل چرکین بشم

نگران نباش اگه استخاره بد بیاد یعنی حتما به صلاح نیست اون ازدواج 

البته استخاره رو باید با شرایط و ایناش گرفت