2777
2789
عنوان

اسم بچه

171 بازدید | 16 پست

مجردم هنوز ولی خب مهمه برام 😂💔

اسم دختر دوتا بدجور دلمو بردن 

ویان(به کوردی میشه دلربا)

مینل(به ترکی میشه مروارید ماه)

خیلی خوشم اومده ازشون 

پسر هم چندتایی مد نظرم هست 

از حسام خیلییییییییی خوشم میاد 

بعد اون دیار و آریوس

دیان و ویهان هم بد نیست 

ایلیا هم دوست دارم

خوبن؟

اسم قشنگتری سراغ دارین؟

اگه اره با معنی و ریشه بگین لطفا 

(اسامی از قبیل آرتا و آتیلا و آدرین و اینا خوشم نمیاد ،دو اسمی خوشم نمیاد ، ترجیحا ایرانی یا کوردی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ویان انگار ظرافت نداره و بهش نمیاد اسم دختر باشهویهان خیلی خوب بود بقیه ش معمولی

نمیدونم اسم با ظرافت سراغ داری😁😁

آوین و دلوین و لاوین و دلوان و پرنسا و اینا دیگه خیلی فراگیرن

ویهان و ویان قشنگن به نظرم بهم دیگه میان🥹🥹

به تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

اسم دخترای خودم کردیه هیلان و نوژیان

دیگه اسمای کردی که تو فامیل داریم اینا ست:آوان/سوژین/هانیس و...جز اینا هاوین و هوژان هم خوبه.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

به شخصه اسمای بین المللی دوست دارم 

مثل امیلی، ماریا، کامیلا، فلورا، آدِل

- ز غوغای جهان فارغ -  ‌‌        ‌                            ‌‌        ‌‌      نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

😑😑امدم تایپک کوتوله نظر بدم قفل شد 

😂😂😂😂کی بت گفته کوتوله قدت ک خوبهههه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
همه😂💔 مخصوصا طرف مادری

خودشون ۳ مترن ماندونستیم😑

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
همه😂💔 مخصوصا طرف مادری

من که عاشق اسم روژان و ژاکان بودم و شوهرم نذاشت گفت ما کورد نیستیم بچه ارو مسخره میکنن اما هنوز هم دوست داشتم اسم پسر دومی ژاکان باشه

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..