2777
2789

با عقل جور در میاد آخه؟😐

میگه تو ایران نگا همه هیزه میخوای پوشش راحت داشته باشی مملکتتو عوض کن

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشون خودش حتما یه جای کارش میلنگه

فکر خراب حرف خراب و رفتار خراب با خودش میاره

من خودم موهام بلنده  بیرون میزارم.پوششم هم زننده نیست مانتو و شلوار

نه کسی تا حالا جرات کرده حرف مفتی بزنه نه خودم آدم بی جنبه ای بودم نه همسرم بی غیرت بوده این حرفایی که بعضیا میزنند میگن مردی که به زنش گیر نمیده بی غیرته حرف مفته

فرق ما با حیوانات قدرت فکر و شعوره که با خودش کنترل غرایز و احساسات ما رو همراه میاره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

بعضی از پسرها  معمولا پیش هم حرفهایی میزنن  و از القاب زشت برای بعضی از دخترها و زنها استفاده می‌کنن احتمالا بخاطر همینه وقتی با کسی قراره ازدواج کنن این موردو سفتو سخت میگیرن تو کشورای دیگه هم بنظرم بخاطرازادی روابط , سریع میرن سراصل مطلب  پس آدم فکر می‌کنه حتما نگاه نمیکنن البته همشون اینجوری نیستن ولی بازم این مسایل تاثیر گذاره دیگه شماهم بهتره بیشتر باهاش آشنا بشی و بی گدار به آب نزنی

پس چرا میگن عادیه مردها عادت میکنن

اینکه فقط از سرتوجیهه و چرتی بیش نیس 

ک اگه اینجوری بود الان نسل ادمیزاد منقرض شده بود 

هیچوقت عادی نمیشه و نبایدم بشه چون طبیعتو خلقت مرد اینه ک فقط با دیدن جذب بشه حالا یه عده از مردا میتونن بعد از دیدن خودشونو کنترل کنن یه عده هم نه ...

این همه اخبار تجاوزات تو کشورای دیگه میشنویم چرا برا مرداشون عادی نشده 

چون عادی شدنی درکار نبوده و نیست و نخواهد بود 

زنها خودشونو گول میزنن میگن عادی شده ، 

برا توجیه بدپوششی فقط همینو بلدن بگن ک عادی شده دیگه ، 

ولی چون هنوز ایران  ب اون مرحله از بی بندوباری و تجاوزای کشورای غربی نرسیده فکر میکنن این یعنی عادی شدن 

چون "تجاوز توش کمتره راحت تر میتونن بدپوششیو تجربه کنن"

و  بیشتر لذت ببرن و فکر کنن ک داره عادی میشه برا مردا 

ولی نمیشه و نخواهد شد 

با این طرز پوششِ یه عده  ایرانم ب همونجاها میرسه متاسفانه از نظر تجاوزو اینا  

بازم اونوقت میتونن بگن عادیه دیگه ؟!!!