۱۳۷۳eli مدیر استارتر عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2100 عنوان تخلیه چربی تزریقی صورت 85 بازدید | 4 پست کسیو میشناسید انجام بده 1404/04/10 | 09:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 398 من شنیدم از دکترا و مردم خیییلییی میگن کار اشتباهیه و بعد ۴۰ سالگی صورت افتاده میشه و چین و چروک زیادی میارهبه تاپیک هام سر بزنید سر گذشت یه دختر گذاشتم چه شیرین چه تلخ دوست دارم بنویسم امیدوارم همراهیم کنید ♡ اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7185 من شنیدم از دکترا و مردم خیییلییی میگن کار اشتباهیه و بعد ۴۰ سالگی صورت افتاده میشه و چین و چروک زیا ... ایشون نگفتن کار اشتباهیه یا درسته؟ انجام دادن ومیخان تخلیه کنن پست شما فقط بهشون استرس میده
برنا11 عضویت: 1396/07/15 تعداد پست: 7185 عزیزم دوست من دوبار تزذیق چربی به صورت انجام داد ولی اصلا موندگاری نداشت فقط یکی دوماه اول صورتش پرشد دیگه هم تمدید نکرد اگه بار اوله انجام دادین چیزی ازش باقی نمیمونه بعد از مدتی
رزآرا عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 398 ایشون نگفتن کار اشتباهیه یا درسته؟ انجام دادن ومیخان تخلیه کنن پست شما فقط بهشون استرس میده من صلاح میدونم نظرمو و تجربه اطرافیانو بگم که طرف بدونه چیکار میکنه خدایی نکرده دچار مشکل نشه این مهم تر از استرسه اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷