2777
2789

سلام من موی کرکی داری پیشونیم که میخوام بلند بشن اینطوری پیشونیم بزرگ نشون میده از همون اول موهام اینطوری آن اصلا ریزش مو هم ندارم بخدا خسته شدم ازش بس چتری زدم 🥺هرکاری میکنم بلند نمیشن کسی همچین مشکلیو داشته و حل شده براش؟چیکار کرده؟

کاشت هم میگن برا کسی که ریزش نداشته خوب نیست چون به بقیه موها آسیب می‌زند لطفاً اگه کسی راه روشی بلده بهم بگه🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دارم خیلی دیر رشد میکنن شوهرم بهشون میگه جوجو 😂😂

مال من بعضیاشون اندازه موهای صورته اصلا رشد نمیکنن 😑

مال شما دارن رشد میکنن؟چند سالتونه؟از کی حس کردی دارن رشد میکنن؟

😅ولی مال من عزیزم خیلی ضایعه اس قشنگ پیشونیم مثل مرداس بخدا خیلییی خجالت میکشم😭😭

من یه روغن خریدم ابروهام ریخته بود زدم درومد اسمش روغن مو گیسو بود، ن اون برند گیسو گرون ها، از عطاری گرفتم کوچولو بود قطره ای طور، نوشته بود روش برا پیشونی و ریزش سکه ای هم خوبه ولی هنوز تست نکردم

مال من بعضیاشون اندازه موهای صورته اصلا رشد نمیکنن 😑مال شما دارن رشد میکنن؟چند سالتونه؟از کی حس کرد ...

من ۲۴ سالمه رشدشان رو حس نمیکنم فک میکنم ثابت موندن 😂 ولی این روغن ک گفتم برا ابرو جواب داد اگه اونجوریه برا پیشونیت هم جواب میده

من یه روغن خریدم ابروهام ریخته بود زدم درومد اسمش روغن مو گیسو بود، ن اون برند گیسو گرون ها، از عطار ...

مجازی هم فروش دارن؟میشه عکسشو برام بفرستی؟همه عطاری ها دارن؟چند خریدی؟

من ۲۴ سالمه رشدشان رو حس نمیکنم فک میکنم ثابت موندن 😂 ولی این روغن ک گفتم برا ابرو جواب داد اگه اون ...

مال منم ثابت موندن 😅

امیدوارم...خیلی ناراحتم بخاطر موهام😢

من یه روغن خریدم ابروهام ریخته بود زدم درومد اسمش روغن مو گیسو بود، ن اون برند گیسو گرون ها، از عطار ...

چند گرفتی عزیزم برم عطاری چی بگم؟

آنچنان خسته و دلگیرم از این زندگی💔 روز مرگم را بدانم شب ز شوقش بار رفتن بسته ام...🖤