2777
2789

ببین به چی علاقه داری 

ببین استعدادت تو چیه 

شرایطت رو در نظر بگیر 

بازار کاری و رشد رو 

و اینکه از چی بدت میاد 

بعد انتخاب راحت تره

فقط 37 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین شغل برای زنان. معلمی معلمی معلمی

نمیشه گفت اینم معایبی داره حالا بستگی ب اون شخص داره و حوصله و شرایط زندگیش 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب باید ببینی مهارتت چیه تحصیلاتت چیه علاقه چقدر میتونی در طول روز کار کنی انتظار داری چقدر حقوق بگیری اینا رو یه جا یادداشت کن بعد با توجه به اینا برو دنبال شغل بگرد

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اگه سنت کمه میتونی با آزمون و خطا پیش بری مثلا اگه کارای هنری دوست داری یه مدت بری یاد بگیری فعالیت کنی یا کار دفتری میخوای یه جایی موقت مشغول بشی ببینی واقعیت این مدل کارا چیه و چقدر با ذهنیت قبلیت تطابق داره

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
ببین به چی علاقه داری ببین استعدادت تو چیه شرایطت رو در نظر بگیر بازار کاری و رشد رو و اینکه از چی ب ...

صدها بار مرور کردم

حتی مثل مقاله نوشتم از چت جی‌پی‌تی خواستم تحلیل کنه

تست دادم و…

به نتیجه واحد نرسیدم

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 
خب باید ببینی مهارتت چیه تحصیلاتت چیه علاقه چقدر میتونی در طول روز کار کنی انتظار داری چقدر حقوق بگی ...

پرستیژ و درآمد از همه برام مهمتره

یعنی راحت بگم ۸۰ همین برام مهمه

منتها کار با پرستیژ و درآمد بالا هم کم نداریم اینجا دوباره به مشکل خوردم😂

پرستیژ و درآمد از همه برام مهمترهیعنی راحت بگم ۸۰ همین برام مهمهمنتها کار با پرستیژ و درآمد بالا هم ...

خب کار با پرستیژ و درامد معمولا یا با تحصیلات به دست میاد یا با پارتی 

تحصیلاتت چیه؟

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

اگه سنت کمه میتونی با آزمون و خطا پیش بری مثلا اگه کارای هنری دوست داری یه مدت بری یاد بگیری فعالیت ...

پرستیژ بالا و درآمد برام خیلی مهمه 

اهل کارای دفتری یا هنری به طور دائم نیستم… تحصیلات برام مهمه بخاطر همین انچنان نمیتونم ازمون و خطا کنم

مثلا یه رشته عادی هم بخونم دست کم ۴ سال میبره

صدها بار مرور کردمحتی مثل مقاله نوشتم از چت جی‌پی‌تی خواستم تحلیل کنهتست دادم و…به نتیجه واحد نرسیدم

درست ننوشتی مثلا ادم وقتی ی چیزی رو دوس داره براش میجنگه قطعا اون چیز ارزش جنگیدن نداشته برات ..

ببین من نمیدونم رشتت چیه اگه تجربی هسی فیزیوتراپی دارو بینایی سنجی و اینا خیلی خوبن 

اگه انسانی هسی و حوصله داری و اراده وکالت خیلی رشته تاپیه 

اگه هم از مهندسی ها میخای کامپیوتر خیلی خوبه اگه قصد مهاجرت داری 

اگرم میخای یه شغل با درآمد متوسط داشته باشی معلمی فرهنگیان تو بانکا یا حتی حسابداری 

اگرم شغل ازاد میخای برو سمت آرایشگری ک درآمدش خیلیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب کار با پرستیژ و درامد معمولا یا با تحصیلات به دست میاد یا با پارتی تحصیلاتت چیه؟

چون اول راهم دنبال شغلم

کنکوریم 

بنظرم الانه که میتونم تغییراتو اعمال کنم، نمیخوام وسط تحصیلات کارشناسی انصراف بدم یا مسیرهای این چنینی رو دنبال کنم

پرستیژ و درآمد از همه برام مهمترهیعنی راحت بگم ۸۰ همین برام مهمهمنتها کار با پرستیژ و درآمد بالا هم ...

منم ب همین فکر کردم اومدم برنامه نویسی خوندم اگه تلاش کنی درآمد خیلی خوبی داره منتها یکم ای کیو بالا یا سختی هایی داره از نظر ذهنی ولی میتونی پروژه بگیری ساعت ۱۲ شب ۱ ظهر ۲ بعد از ظهر و هر موقع که خودت عشقت بکشه پتو رو بپیچی دورت کارتو انجام بدی مثلا من برام مهم بود ک راحت باشم دلم نمیخاد ۷ صب پاشم برم سر کار و درآمد زیادم میخواستم برا همین این شغل رو انتخاب کردم تو ببین ملاک‌هات جی هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون اول راهم دنبال شغلمکنکوریم بنظرم الانه که میتونم تغییراتو اعمال کنم، نمیخوام وسط تحصیلات کارشناس ...

خب الان بدون هیچ تحصیلاتی که تورو قرار نیست یه شرکت به عنوان کارمند قبول کنه و...

اول ببین چه کاری تورو قبول میکنن حتی الان منشی هم تحصیلات میخواد

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️