مادر نامزدم فوت شده بعد پدر شوهرم سرعقد هیچی کادو نداد دوتا از خداهر شوهر هام هم هیچی ندادن بعد ب شوهرم ک میگم میگه شاید نداشتن درصورتی ک داشتن تازه جالب اینجاست ک از همه داداش هاشون بااین بهترن ولی یه کادو ندادن بهش بعدم ک بهش گفتم میگه تو میخای اینا رو پیش من بد کنی مگه این همه سال اینا بودن تو کجا بودی واقعا ناراحت شدم نمیدونم چیکار کنم چی بگم تورا خدا راهنماییم کنید
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین از خونواده شوهر آدم درنمیاره مخصوصا شوهره پشتشون باشه .توصیه اکیدم اینه وارد این بازی نشو که شکست خوردش تویی.فقططططط بی محلشون کن والسلام.تجربه ۶ ساله ام اینه
❤️اگه ی دنیارم بگیرم باز رسیدن به تو بزرگترین برد زندگیم بوده دلبر❤️
خب ب من میگه مگه تو کحا بودی یعنی منو پس اصلا دوس نداشته
چه ربطی بخ دوست داشتن داره
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
وا مگ میخای ب زور بگیرییی. منم سر عقد پدرشوهر مادر شوهر و خاهر شوهر و برادر شوهر هیچییییی ندادن بعدشم ندادن. راستش ناراحت شدم ولی ب رو همسرم چرا باید بیارم یا شاید رسم ندارن. ولی پدرشوهرم اینا مهمونمون کردن ی پتو دادن فقط
خب ب من میگه مگه تو کحا بودی یعنی منو پس اصلا دوس نداشته
تو هنوز اول کاری خانواده خودت محکم نشده درست حسابی هنوز تشکیل نشده زمان میبره تا خانواده خودتو بسازی فعلا خانواده پدر مادریش وابستگی بیشتری بهشون داره چون یه عمر باهاشون بوده