2777
2789

جریان از این قراره که من پونصد تا سکه مهریم بود شوهرم وقتی زمین خرید بهم گفت ببخش مهریه تو در عوض من زمینو به نامت میزنم منم بخشیدم اونم تو محضر گفت زمین رو بهت میدم اگه ساختم دو دنگشو بهم برگردون محضریه گفت ازش وکالت بگیر شوهرم گفت نه خودش میده بعدها زمین ساخته شد و هر وقت می‌گفت بیا بزن من طفره میرفتم بعدها خونه و مغازه دیگه خرید همه رو زد به نام بچه ها برا منم به نام خودم یه 207 خرید بهم داد ولی خواست برا خودش یه ماشین شاسی بلند بخره گفتم بزن به نام من گفت به شرطی که دو دنگ خونه رو بزنی 

منم تو محضر بخش وکالت فروش دو دنگ رو دادم به شرطی که سند نگیره و ازش یه دست خط گرفتم بعد 8 سال وکالت رو باید برگردونه چون همش ترس داره من طلاق بگیرم شرط 8 سال رو برا این گذاشته حالا ماشین رو رفته زده به اسم پسرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم نگو فکر خودتم درگیر نکن فداتشم این چیزا ارزش نداره زندگیتو بخاطرش مختل کنی

زندگی مشترک و دوطرفس بنگاه معاملاتی نیس ک شما شریک زندگی هم هستید دورازجونتون معذرت میخوام جسارت نشه،کلاهبردار نیستید ک سرهم کلاه بزارید،ایشالا خیر مالتون رو ببینید خدابیشترش کنه ولی حرص مال نخور فداتشم

حرام بودی،ولی حلال ترین حسِ دلم شدی...🫀🔗

همش احساس میکنم سرم کلاه رفته به نظرت چطوری خودمو آروم کنم

نه قربونت بشم سرت کلاه نرفته درحد توانش براتون مهیا کرده شماهم به اصطلاح پشتت گرمه دلت قرصه

ب خودت بگو ما شریک زندگی هم هستیم همه چیمون مشترکه نه شوهرم قراره سرمن کلاه بزاره نه من قراره بهش نارو بزنم خدایی نکرده،اصلا توفکر داراییاتون نرو نشمارشون عزیزدلم

مثلا الان میتونی بگی بچه مال منه؟نه چون بچه مشترک جفتتونه

نه قربونت بشم سرت کلاه نرفته درحد توانش براتون مهیا کرده شماهم به اصطلاح پشتت گرمه دلت قرصهب خودت بگ ...

دقیقا منم که نمی‌خوام ببرم همرام اما یه نو دلگرمی هست به نظرت میره برا دو دنگ سند رسمی میگیره چون خودش بهم گفت می‌خوام خونه کلا به نامت باشه تو سند 

دقیقا منم که نمی‌خوام ببرم همرام اما یه نو دلگرمی هست به نظرت میره برا دو دنگ سند رسمی میگیره چون خو ...

آره خوبه ک دلت قرصه ولی داراییاتو به رخ شوهرت نکش چون اونه ک زحمت کشیده بدست آورده سپرده بهت

نه عزیزم اینکارو نمیکنه یه حرفی زده جدیش نگیر زندگی رو برای خودت تلخ نکن روتین خوابتو بهم نزن برای چیزای بی ارزش

اگه میخواست ازت بگیره یا اینکارارو کنه هیچوقت به نامت نمیزد یا اگه اولی رو زد دیگه دومیو نمیزد

اون از طلاق میترسه منم همینطور 😕

این بی اعتمادیه عزیزم سعی کنید به هم دلگرمی بدید ک همیشه کنارهمید حتی درصورتی ک خونه ای ماشینی به نامتون نباشه چون زندگیو خیلی سخت گرفتید