2777
2789
عنوان

دلم براش میسوزه

486 بازدید | 4 پست

یکی از آشناهامون پسرش الان هفده سالشه و این پسر تا الان هیچ دوست دختری نداشته ، ورزشکاره ، درس خونه ، اخلاقش هم خوبه ، قد بلنده و خوشتیپ و خوشگل 

کلا از بچگی می‌گفت هیچوقت نمی خواد ازدواج کنه و اصلا دنبال دختر و...نبود.

تا اینکه چند وقت پیش توی یه کلاس تابستونی از یه دختره ای خوشش میاد ولی بهش پیشنهاد نامیده و به ازدواج فکر می‌کنه که کلا صبر کنه بزرگ شد بره خواستگاری و ازدواج کنه و به مامانش هم گفته بود بیست سالگی می خواد ازدواج کنه تا اینکه می‌فهمه این دختره یه عالمه پسر بوده و بدش میاد و خیلی از لحاظ عاطفی بهش فشار میاد و میبرنش پیش روانشناس و هروقت هم این دختره رو توی کلاس میبینه اعصابش خورد میشه 

آخه چرا یکی هم که دنبال عشق و حال نیست می خواد بگیره و همه چی تمومه گیر به همچین دختری میوفته...

به نظرتون علتش چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتون جاهای اشتباه داره میسوزه ها ازدواج سن ۲۵ سالگی هست که یک آقا حداقل نیاز مالی یک خانم برطرف کنه ،از سن ۱۷ سالگی افکارش اتداخته با ارتباط باجنس مخالف ازدواج!! 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

خب بهتر که زود فهمیده و مهمتر اینکه خودش دلزده شده و اصرار به گرفتن این دختر نداره... 

نوجوانی همینه دوران بدی هست متاسفانه هورمون ها تصمیم میگیرن نه عقل 

بهتره خانوادش هواشو داشته باشن مشغولش کنن تا حداقل 25 برسه و بتونه درست تصمیم بگیره برای زندگیش هرچند که آدم عاقلی به نظر میاد ولی خانواده هم اینجا مؤثره که نزاره بچه دسته گلش دست گرگ ها بیفته