2777
2789
عنوان

کسی پماد اداپالن استفاده کرده

181 بازدید | 16 پست

ب دادم برسین صورتم میسوزه دارم میمیرم چ غلطی بکنم بعد چند روز استفاده از،پماد صورتم انگار سوخته پوست پوست شده و کل صورتم میسوزه هرچی میزنم بدتر میشه بهتر نه

چطوری استفاده کردی این مهمه ، هر روز میزدی یا فقط بعضی شب ها ؟ نور نباید به صورتت بخوره مرطوب کننده ...

فقط شبا دیروز رفتم بیرون شبش آتیش گرفت انگار صورتم تروخدا بگین الان چیکار کنم از درد نمیتونم ی لحظه اروم باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شبا دیروز رفتم بیرون شبش آتیش گرفت انگار صورتم تروخدا بگین الان چیکار کنم از درد نمیتونم ی لحظه ...

این لایه بردار خیلی قوی هر شب نباید استفاده کرد به بعضی پوستا هم نمیسازه برو داروخانه بهش بگو حتما یه محصول تسکین دهنده ای بهت میده ، به تجویز پزشک گرفتی این پماد یا آزاد ؟

🪶

فقط شبا دیروز رفتم بیرون شبش آتیش گرفت انگار صورتم تروخدا بگین الان چیکار کنم از درد نمیتونم ی لحظه ...

دیگه نزن الانم یه ذره زایلوژل بزن اروم بشه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

ازاد گرفتم،هرچی ک دادن میزنم میسوزه لعنتی نمیتونم تحمل کنم دردشو

آزاد چرا گرفتی نزن من اینو زدم مثل تو شدم برو ترمیم کننده (مثلاً زینک اکساید بیست و پنج درصد بگیر بزن یه لایه کلا پشت سرهم بزار رو صورتت بمونه تا خوب بشی

آزاد چرا گرفتی نزن من اینو زدم مثل تو شدم برو ترمیم کننده (مثلاً زینک اکساید بیست و پنج درصد بگیر بز ...

اتفاقا زینک هم زدم لعنتی میسوزونه دارم از درد میمیرم شما زدی چطور بود میسوزونه چقد طول کشید خوب شه