2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین من تا ۱۳ سالگی خونه مامانو بابام بودم بی پولی کشیدم ...بدبختی کشیدم‌. کتک از بابام بسیار خوردم .‌بعد شاهر خیانتای بابام به مامانم بودم که این از همه بدتره، بعد ۱۳ سالگی منو شوهر دادن ، از اول پیش مادرشوهرم زندگی کردم ، تلخ کردن زندگیو برام بعد گیر دادن چرا بچه دار نمیشی تو ۱۷ سالگی من تا ۲۰ سالگی دنبال دوا دکتر بودم کلیییی حرف بارم کردن بعد بچه اگر شدم بچم مشکل قلبی داشت و و و تا الان که ۲۳ سالمه نمیتونم بگم‌من زندگی خوب و خاطرات خوب داشتم 

ببین من تا ۱۳ سالگی خونه مامانو بابام بودم بی پولی کشیدم ...بدبختی کشیدم‌. کتک از بابام بسیار خوردم ...

همسرتو دوس داری؟ اگه میتونی رهاشو و به خانوادتم برنگرد 

چجور با بچه برم ... دوتا بچه دارم ... کوچیکن . خیلی فکر کردم که برم ولی نمیشه فرهنگا خانواده امون اج ...

نمیدونستم همسرت برات قابل تحمله . فکر کردم اونم نمیخوای... الهی همراهت بشه

مشکلاتتون حل بشه و از آدمای رومخ زندگیتون رها شید الهی ...همین دعا رو واسه منم بکن لطفا... ازدواج خو ...

مممنونم. ‌‌.. انشالله ..‌. خدا همیشه ادمو سوپرایز میکنه یه روزی یه جایی وقتی توقعی نداری یه میبینی عاشق شدی داری ازدواج میکنی .‌‌‌.. به حق امام حسین انشالله خوشبخت هم‌بشی 

نمیدونستم همسرت برات قابل تحمله . فکر کردم اونم نمیخوای... الهی همراهت بشه

قابل تحمل که نیس ولی وقتی بچه داری زنجیر به پات میخوره... نمیتونی راحت بزاری بری ... مادر ینی فداکاری ... فک کردی واسه چی میگن‌لچه بیارید زندگی مستحکم‌تر میشه ؟ چون اگه مشکلیم باشه و بزرگ هم باشه تو مجبوری به خاطره بچه هات تحمل کنی ..‌. 

قابل تحمل که نیس ولی وقتی بچه داری زنجیر به پات میخوره... نمیتونی راحت بزاری بری ... مادر ینی فداکار ...

بله تو زندگی که دلت باهاش تیس بچه اوردن بزرگترین اشتباهه ... که البته هرکس سرنوشتی داره . نمیخام به شما بگم چرا.... چون میدونم هرکس تقدیری داره . خوشبخت باشید و رها ❤