2777
2789

بچه ها من خیلی ناراحتم از اینکه ازدواج برای من جور نمیشه خواستگارایی که معرفی میشن اصلا پسند من نیستن نه اینکه سختگیر باشم اونام بنده خدان اما مناسب من نیستن مثلا یا قدشون خیلی کوتاه از منه یا خیلی لاغرترن یا ...  من دلم یه ادم خوب با طرز فکر شبیه به خودم  با ظاهر معمولی که به دلم بشینه و مناسبم باشه میخواد نه ظاهر انچنانی اما متاسفانه آدمای نامناسب بهم معرفی میشن 

اینکه خودم از این به بعد تلاش کنم زشته مثلا عمدا با نیت ازدواج  برم جاهایی که دیده شم ؟؟!! اخه یه کم بهم برمیخوره خودم دنبال همسر بگردم!

یه سریا میشینن تو خونه انقدر راحت کسی که میخوان میاد براشون اما برا من پیش نمیاد ، خیلی ناراحتم 

لطفا راهنمایی کنید شاید خیلیا مثله من باشن و با حرف یه نفر اقدام به ازدواج کنن و بشه 

راستی خودتون هم بگید اگه تلاش چیزی کردین حتی کوچیک مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها مثلا حضرت خدیجه خودش خواستگاری کرده 

من نمیگم اینطوری چون نه من حضرت خدیجه م نه ادمی شبیه به پیامبر هست اما منظورم اینه حتی تودین ما شاید بد نباشه خودتم یه تلاشی بکنی هان؟؟؟؟؟

سرکار پیدا شد اما یه از خدا بیخبر پیدا شد برا همینه هم چشم ترسیده هم اینکه فعلا بیکارم

چند وقت سرکار بودی مثلا ی چند سالی باشی که مردم ی آشنایی باهات داشته باشن 

معرف هم خوبه 

چند وقت سرکار بودی مثلا ی چند سالی باشی که مردم ی آشنایی باهات داشته باشن معرف هم خوبه

همون اولین بار چن ماه نگذشته بود یکی پیدا شد 

متاسفانه بعد که فهمید کجا زندگی میکنم و اینا پشیمون شد خیلی ضربه بدی بهم زد هنوز خوب نشدم واقعا چشم ترسیده سرکار 

همون اولین بار چن ماه نگذشته بود یکی پیدا شد متاسفانه بعد که فهمید کجا زندگی میکنم و اینا پشیمون شد ...

دوستم ۳ ساله  سر کاره کلی خواستگار براش پیدا شد از نظر مالی خوب بودن ولی اخلاقی و قیافه ای ب دلش ننشست داره هنوز و تصمیم میگیره از بینشون

نه، زشته نیست که خودت برای ازدواج قدم برداری. این روزا همه باید تلاش کنن تا چیزی که میخوان بدست بیارن. رفتن به جاهایی که میتونی دیده بشی، کاملاً منطقیه. توی دنیای امروز خیلی چیزا دست خودمون هست. تلاش کن، ولی بدون فشار. هر کسی راه خودشو میره.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!