2777
2789

لیزر

فک میکنی تورو انتخاب میکنه؟ مرد متاهل و میگم.. فک. میکنی تهش باتو می مونه؟ نه دوست عزیز اون اگ مجبور به انتخاب بشه زن و بچش و انتخاب میکنه حتی اگه الان برات خرج میکنه وقت میزاره و ب ظاهر نشون میده ک عاشقته جاش برسه زن و بچش و انتخاب میکنه شاید الان بگی نه اما روزی میرسه ک بخاطره دلایل پوچ تورو ول میکنه و میره سمت خونوادش اونوقت تو می مونی کلی چرا و حسرت و قرص اعصاب و قلبی شکسته... پس نکن لطفا عاشق متاهل نشو دوستم ضربه خورد نمیخام کسی این غم و تجربه کنه.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکس تو زندگیم اندازه خودم پر مو ندیدم

دو برابر پدرم مو داشتم

لیزر کردم و تو ۹ ماه بارداری دو بار فقط موهای بدنم زدم

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

باچه دستگاهی

یادم نیس اسمشو 

ارزونتره که ژل میریزه و سر دستگاه با بدن برخورد ذاره

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

باورکن از من بیشتر نیستی، نمیتوتم لیزر برم، پاهات در چه حد بود؟

درحدی که هربار شیو میکردم از هر تار مو خووون میزد بیرون

ضخیییم و سیااااه و پررررر

با لیزراز وقتی لیزر کردم و موهام در نمیان پوستم خیلی براق شده

وای من تازه اونوقت داشتم به دستام و موهاش که سیخ سیخ زده بیرون نگاه میکردم و بدم اومد ، ۴ جلسه لیزر رفتم دو سه سال پیش سوزوندن پوستمو، دیگه ادامه ندادم و باز موها پر شد، اینم شانس من بود که پوستمو بسوزونن و من نرم دیگه

درحدی که هربار شیو میکردم از هر تار مو خووون میزد بیرونضخیییم و سیااااه و پررررر

از هر ریشه چند تا بود؟؟ باورت میشه واسه چهار پنج تا درمیاد؟ خیلی ضخیم بود؟ پاهات پر دون دون میشد

از هر ریشه چند تا بود؟؟ باورت میشه واسه چهار پنج تا درمیاد؟ خیلی ضخیم بود؟ پاهات پر دون دون میشد

آره رد خونا می موند جوش میزد دون دون

پوست خودم چون سفیده خیلی خوب جواب داد