2777
2789
عنوان

🫠 تو عقد طلاق گرفتم ینی دیگه شرایط ازدواج نخواهم داشت آیا

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 33 پست
این چه حرفیه واقعااصلا این افکار رو به ذهنت راه ندهسعی کن روحیه ات رو تقویت کنی امیدوارم بهترین ها ...

ممنون عزیزم ای کاش 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ولی هیچ خانواده دلش نمیخواد پسرش با مطلقه ازدواج کنه 🥲

کی این حرفو زده آخه؟!! حداقل الان دیگه اینجوری نیست ،برادرهمسرم با بهترین موقعیت کاری و خوشتیپ و باخانواده و پولداره و دختری که الان قصد داره باهاش نامزد کنه قبلا جدا شده و نه خودش نه خانواده ش این موضوع مهمی نیست براشون، یعنی یک درصد هم مهم نبود براشون و بقیه جوانب رو دارن تحقیق میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه حرفه عزیزم توخوب توعقدطلاق گرفتی برات کیس خوب میاد ماتویک. منطقه کوچک. طلاق عیب میدونن من بعد ...

امیدوارم به حق این روزای عزیز یه بخت خوب نصیبت بشه 

نه بابا اتفاقا شانس مطلقه ها از مجردا بیشتره چون بلدن یکبار تجربه کردن.

مادرشوهر آبجیم ۳ بار شوهر کرده هربار با یکی بهتر و هرسه پسرمجرد بودن😂تازه دفعه اولش با یک بچه جدا شد

به هرکی میگیم میگه مردم تو ۱ بار شوهر کردنش موندن اون چجوری ۳ بار...

زکات زیبایی پاکدامنی است.امیرالمؤمنین علیه السلام

کی این حرفو زده آخه؟!! حداقل الان دیگه اینجوری نیست ،برادرهمسرم با بهترین موقعیت کاری و خوشتیپ و باخ ...

منطقه من خیلی حساسن رو طلاق شهر روشن فکر ترن . نمیدونم چی میشه ولی ذهنم خیلی آشفتس

نه بابا اتفاقا شانس مطلقه ها از مجردا بیشتره چون بلدن یکبار تجربه کردن.مادرشوهر آبجیم ۳ بار شوهر کرد ...

چه شانسی داره . ولی من دلم میخواست با یکی ازدواج کنم و تا آخر عمر باهاش باشم 🥲 از ازدواج دومم میترسم 

کاش همه مثل شما فکر میکردن . تو چن تا تاپیک دیدم میگفتن ما حاضر نبستیم برای داداشمون دختری که عقد جد ...

بگن حرف مردم زیاده چرا فکر میکنید حتما شوهر باید همون منطقه خودت گیرت بیاد شاید یه کیس سرکار برات پیش بیاد هزارت بهتر 

کاش همه مثل شما فکر میکردن . تو چن تا تاپیک دیدم میگفتن ما حاضر نبستیم برای داداشمون دختری که عقد جد ...

خب بعضیا براشون مهمه بعضیا مهم نیست میگن فقط شناسنامه اش سفید باشه

تازشم اونایی که میگن حاضر نیستیم برا داداشمون دختر عقدکرده بگیریم نفسشون از جای گرم بلند میشه فکر می‌کنند دختر ریخته براشون.چندجا برن خواستگاری جواب رد بشنون توقعشون میاد پایین میبینند از سرشونم زیادی هستی. چون شاغلی و سنت کمه

بگن حرف مردم زیاده چرا فکر میکنید حتما شوهر باید همون منطقه خودت گیرت بیاد شاید یه کیس سرکار برات پی ...

درسته ولی انقد ناامیدم.  حس میکنم شکست خیلی بزرگی خوردم که دیگه هیچ وقت سرپا نمیشم . بخدا همیشه سعی کردم پاک بمونم یه دونه دوست پسرم نداشتم تا خدا همسر خوب سرراهم بزاره ولی حیفم کرد 

خب بعضیا براشون مهمه بعضیا مهم نیست میگن فقط شناسنامه اش سفید باشهتازشم اونایی که میگن حاضر نیستیم ب ...

فقط خدا باید بخواد. مردم مهم نیستن . خدا بخواد یه شبه مشکل هممون رو حل میکنه

یه همکاری داشتم عروسی کرد چن تا هم بچه سقط کرد آخرش با یکی از همکارای مجردمون ازدواج کرد 

چه شانسی داره . ولی من دلم میخواست با یکی ازدواج کنم و تا آخر عمر باهاش باشم 🥲 از ازدواج دومم میترس ...

نگران نباش خیلی از پسرا اتفاقا خوششون میاد که صادقانه میگی تو نامزدی جدا شدم. چون میدونند الان دخترای دیگه هزارتا غلط می‌کنند با دوست پسراشون بعدم با اسم دخترمجرد ازدواج می‌کنند.اون وقت شما که فقط ۱ ماه با همسر شرعی خودت رفت و آمد داشتی الان اسم مطلقه رو خودت گذاشتی؟

نگران نباش خیلی از پسرا اتفاقا خوششون میاد که صادقانه میگی تو نامزدی جدا شدم. چون میدونند الان دخترا ...

ممنون عزیزم از دلگرمیت . الهی خدا جبران کنه برای همه دخترایی که تو شرایط منن خیلی سخته طلاق و حرفای بعدش و آینده نامعلومش