2777
2789

شب جشنمون همه گفتن اینا آدم نیستن طلاق بگیر بخاطر ابرو نتونستم تا اینکه بعد یکماه عقد ترکم کرد و بعد چند ماه بی‌خبری طلاق گرفتم. 

با خودم میگم کسی سمت دختر مطلقه نمیاد🥲

حس میکنم بی ارزشم، خجالت میکشم از دیگران . یعنی زندگیم تباه شد؟😔

۲۶ سالمه، شاغل رسمی ام مستقلم و تو منطقه ای کوچیک زندگي میکنم که فرهنگ طلاق جا نیفتاده 

همه جا پخش کردن خواهرای پسره دختره رو نپسندیدن طلاق دادن 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چ حرفیه نه اصلا اینقدر کیس برات پیش میاد عزیزم که نگو

ولی هیچ خانواده دلش نمیخواد پسرش با مطلقه ازدواج کنه 🥲

از امام رضا بخواه..

یه چله عاشورا بردار الان ک محرمه❤️

نگران نباش، اتفاقا ازدواج دخترای مطلقه بیشتر از مجرداس.

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌
بزار بگن اینجوری برای پسره زن پیدا نمیشه میگن هرچی خواهراش میگنه بدرد زندگی نمیخوره

اون خیلی پولداره خیلی 

فک کنم دخترا قبولش میکنن

از امام رضا بخواه..یه چله عاشورا بردار الان ک محرمه❤️نگران نباش، اتفاقا ازدواج دخترای مطلقه بیشتر از ...

ممنون عزیزم حتما

ولی هیچ خانواده دلش نمیخواد پسرش با مطلقه ازدواج کنه 🥲

کی گفته اینو ؟؟؟

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

یکی از دوستای نزدیکم بااینکه خیلی جوونه ۲بار تاحالا طلاق گرفته و جالبیش اینجاس هر مردی که میاد سمتش برای ازدواج میخوادش و اونه که ردشون می‌کنه

با من منطقی صحبت کن تا منطقی جوابتو بدم در غیر این صورت چیزی نگو گلم،کاربری قبلیم تعلیق شده

این چه حرفیه واقعا

اصلا این افکار رو به ذهنت راه نده

سعی کن روحیه ات رو تقویت کنی  

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره

سبویی هستم، پر از آب زندگانی و مردگانی، که کافی است کمی به یک سو خم شوم تا از من سیل افکار زیبا جاری شود. (تنهایی پر هیاهو)

مطلقه یعنی کسی که عروسی کرده عزیز دلمم هیچم اینطوری نیست شما مستقلی سنی هم نداری

کاش همه مثل شما فکر میکردن . تو چن تا تاپیک دیدم میگفتن ما حاضر نبستیم برای داداشمون دختری که عقد جدا شده بگیریم 

این چه حرفه عزیزم توخوب توعقدطلاق گرفتی برات کیس خوب میاد ماتویک. منطقه کوچک. طلاق عیب میدونن من بعد23سال طلاق گرفتم محدودم ازخونه نیاید برم بیرون چون محیط کوچکه حرف درمیارن برات توخونه افسردگی گرفتم فامیل نداریم رفت امد کنیم خودم یک مادر معلول برام خیلی سخته ولی بارخداراشکر چه کنیم 

خدا تنها امیدم تویی پناهم بده 🙏🙏
مهم نباشه پول بخوره سرش کارمارو نمیشه با پول خرید

کاش یه روزی با همون پولش کارما پس بده بدونه پول ضامن خوشبختی و خدایی کردن نیست