2777
2789

یهو شوهرم برگشته میگه این زن من هیچی نمیخوره…هی بهش میگم یکم بخور چاق شی… حالا من واقعا هیکلم خوبه…قدم ۱۷۰ وزنمم ۵۸…جدیدا سقط داشتم سر اون سه چهار کیلو لاغر شدم…انقد خجالت کشیدم جلو همه…بعد جاریم تپله حس میکردم داره به من ی جوری مسخره نگاه میکنه…همشم تقصیر شوهرمه…امشبم باهاش قهر کردم حرف نزدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ربطی به تاپیکت نداره منم از ساعت ۲ تا الان دارم درد میکشم توی خونه 

سقط با قرص داشتم دکتر گفت 

چندین تا لخته خون ازم اومده 

دردم ساکت نمیشه 

شما کورتاژ بودین

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
خوب کردی. به شوهرت بگو مدال گرفتی از اینکه همسرتو پیش بقیه برای اینکه صرفا یه چی گفته باشی، ضایع کرد ...

ببین اصن خیلی بیشوره بعد میگه مگه چی گفتم حالا؟ تو هم بگو به من چاقی خب من ناراحت نمیشم

ببین اصن خیلی بیشوره بعد میگه مگه چی گفتم حالا؟ تو هم بگو به من چاقی خب من ناراحت نمیشم

بگو عزیزم وقتی من نسبت به یه چی حساسم و ضعف دارم تو که همسرمنی باید نقطه امن من باشی نه که بری پیش بقیه جار هم بزنی مسخره هم بکنی! 

عزیزم دردشو باید تحمل کنی…نه منم با قرص بود

دردش در حد زایمان طبیعی است😔

خونریزی شدید 

شما چند ساعت طول کشید کامل سقط بشه و دردت کم بشه ؟

یک سوال دیگه هم که دارم جنین من ۸ هفته بود 

یک لخته بزرگ مثل گوشت که رگ های سفید داشت دفع شد بنظرتون جنین بوده؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
بگو عزیزم وقتی من نسبت به یه چی حساسم و ضعف دارم تو که همسرمنی باید نقطه امن من باشی نه که بری پیش ب ...

گفتم اون زنداداشت الان باید اضافه وزنشو به رخ من بکشه؟ تقصیر توعه همش…هرکس باشه از هیکل زنش تعریف میکنه

دردش در حد زایمان طبیعی است😔خونریزی شدید شما چند ساعت طول کشید کامل سقط بشه و دردت کم بشه ؟یک سوال ...

آره دقیقا رگه‌های سفید داره…الهی بگردم… کسی پیشت هست؟ مال من تا فرداش دردش طول کشید به مرور کمتر شد…اگه خونریزیت خیلی زیاد بود غیرطبیعی برو دکتر…

آره دقیقا رگه‌های سفید داره…الهی بگردم… کسی پیشت هست؟ مال من تا فرداش دردش طول کشید به مرور کمتر شد… ...

فقط همسرم 

😭😔مرسی عزیزم 

الان دقیقا ۱۴ ساعت من دارم درد میکشم...

امیدوارم کردی که گفتی همون جنین بوده 

میترسم با این همه درد و خونریزی سقط نکنم آخرش کارم به کورتاژ بکشه

گفتم اون زنداداشت الان باید اضافه وزنشو به رخ من بکشه؟ تقصیر توعه همش…هرکس باشه از هیکل زنش تعریف می ...

اصلا نه تعریف کنه نه تخریب. 

حرف از هیکل و ظاهر و تیپ همسر جز حریم خصوصی افراد هست. 

نمیدونم چجوری میتونن پیش بقیه از ظاهر خانوم شون بگن؟ 

یه جوری بهش بفهمون حریم ماهست.  درست نیست دیگران چیزی بدونن و اجازه داشته باشن چیزی هم بگن. 

کسی هم چیزی گفت تو باید طرفداریم کنی. 

بعدشم بگو نگران لاغری منی؟ بعد سقط ضعیف شدم؟ اوکی بین خودمون بمونه و برام خوراکی های مقوی بخر که انرژی از دست رفته ام برگرده. 

مهربون باش باهاش. یه جوری نگو که گارد بگیره و بدتر بشه.  

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401