zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 عنوان چندتا کتاب عالی معرفی کنید در باب فلسفه ادبیات🍃💚🌿 مولانا در شرحش باشه 60 بازدید | 16 پست بگید جانان🙏🏻💚🌿 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺 1404/04/10 | 00:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 اینجا از این سوالا میکنی؟! 😂 اره چیکار کنم 🥹 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 اینجا از این سوالا میکنی؟! 😂 تازه یه تاپیک دیدم معرفی کردن I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 شمایی عزیزم؟!😍 اره عزیزم خودمم میخوام رها شم دیگه نمیخوام دعا کنم 🥺💚میخوام راهمو برم خیلی وقته توو ایستگاه دعا و اررزو وقف کردم دیگه وقته رفتن و سفرکردن هرچه بادا بادا I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
g0liiikhanoom عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3013 تلگرام یا اینستاگرام داری؟! به این آیدی پیام بده fatemehbehruzfakhrاستاد ادبیات هستن میتونی ازشون کمک بگیری دریغ نمیکنن
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 تلگرام یا اینستاگرام داری؟! به این آیدی پیام بده fatemehbehruzfakhrاستاد ادبیات هستن میتونی ازشون کم ... بله تلگرام دارم خیلی ممنونمم جانم I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
g0liiikhanoom عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3013 اره عزیزم خودمم میخوام رها شم دیگه نمیخوام دعا کنم 🥺💚میخوام راهمو برم خیلی وقته توو ایستگاه دعا و ... چه قدر من هم به این حرکت نیاز دارم حس میکنم توی سلول زندانی شدم و وقتشه رها بشمولی دعا کن حتی اگر مستجاب نشه تبدیل به پاداش در آخرت میشه
دخترمنیر عضویت: 1400/10/05 تعداد پست: 5708 تاریخ طبری توضیحات مفصلی دارهفیه مافیه مولاناکتابهای دکترشفیعی کدکنی البته به نظرم خوندن شعروداستانهای خوب،باعث میشه فلسفه ی ادبیات رو عمیق بفهمی خدایا بی نهایت شکرت
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 چه قدر من هم به این حرکت نیاز دارم حس میکنم توی سلول زندانی شدم و وقتشه رها بشمولی دعا کن حتی اگر مس ... اره رهاشو خدا هم اینو میخواد اره دعا میکنم ولی دیگه واسه خودم نع برا بقیه فقط خودمم دیگه مهم نیستم I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
g0liiikhanoom عضویت: 1401/12/12 تعداد پست: 3013 اره رهاشو خدا هم اینو میخواد اره دعا میکنم ولی دیگه واسه خودم نع برا بقیه فقط خودمم دیگه مهم نیستم مطمعن باش چند برابر دعاهات به خودت برمیگرده دوست مهربونم
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 تاریخ طبری توضیحات مفصلی دارهفیه مافیه مولاناکتابهای دکترشفیعی کدکنی البته به نظرم خوندن شعروداستانه ... ممنونم جانماره کتاب دنیای سوفی هم خیلی قشنگه نخوندم ولی مناظر پولم جمع شه بعد دکتر رفتنم بخرم I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺
zire_asemone_khoda مدیر استارتر عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 3330 مطمعن باش چند برابر دعاهات به خودت برمیگرده دوست مهربونم همینطوره ،محبت دارین 🙏🏻🍃 I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺