2777
2789

بچه ها من با پسر عموم عقد کردم از اول دوسش نداشتم خدا لعنت کنه بابامو فکر کردم علاقه به وجود میاد ولی نیومد 

الان میگم کاش تو نامزدی بهم میزدم الان هم نمیزارن طلاق بگیرم بابام میگه سرتو میبرم میترسم عروسی کنیم زندگیم بدتر از این شه بخدا گاهی فکر میکنم چطور میتونم کنارش بخوابم 💔

از طرفی هم تو خونه خیلی اذیتم پدرم و برادرم همش توهین و تحقیر دیگه خسته شدم ..💔😔

آیا شما بعد از ازدواج به شوهرتون علاقه مند شدین ؟

ممکنه منم علاقه مند بشم 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من بعد ازدواج فقط وابستگی و عادت به بودن با هم به وجود میاد و خیلیا فکر میکنن‌ عشق هست ولی نیست فقط تکرار باعث عادت شده

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

اره،چرا نمیشه؟؟؟تو گارد گرفتی،چون انتخاب خودت نبوده،تو الان عقد و زنش هستی،سعی کن با فکر خوب بری توی خونه شوهرت،تجربه کن،اگر چند ماه واقعا تلاش کردی و نتیجه نگرفتی دیگه فکر طلاق باش،هنوز که توی خونش نرفتی،عقد هم که هستی،چرا این فرصت رو از خودت بگیری،توکل کن به خدا،اگر با هم خوشبخت میشید هرچه زودتر مهرش به دلت بیوفته