2777
2789
عنوان

هیتر‌های کیدراما و کیپاپ

159 بازدید | 15 پست

جالبه اونایی که از کره و کیپاپ و ... بدشون میاد و توهین هم میکنن‌ به علایق طرافدارای‌ این صنعت 

همه از دم اسکویید‌ گیم رو دیدن و تا فصل جدیدش میاد مث‌ مورد و ملخ میریزن‌ دانلودش میکنن‌ 

خود درگیرا 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرص نخور 

این بدگوییا چیزی از محبوبیت و پول ثروت اونا کم‌نمیکنه 

اگر بد نگن یعنی اونا کارشونو خوب انجام ندادن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

حرص نخور این بدگوییا چیزی از محبوبیت و پول ثروت اونا کم‌نمیکنه اگر بد نگن یعنی اونا کارشونو خوب انجا ...

تا حالا به این سمت قضیه نگاه نکرده بودم 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

این سبکش با بقیه ی کیدرما ها فرق داره این سریال و سریال موش البته من خودم سریال کره ای زیاد میبینم و دوست دارم حالا بذار بعضیا بگن بد و زشته چی میشه چیزی از ما کم و زیاد نمیکنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ی جمله هست میگن مردا هر چی که خانما خوششون بیاد رو مسخره میکنن.این همونه عزیزم.من که سفت اوپاهامو چس ...

من نگفتم مردا‌ 

هیتر که زن و مرد نداره تازه زن‌ها بیشتر توهین میکنن‌ تو همین سایت کم نیست ازشون 

تا حالا به این سمت قضیه نگاه نکرده بودم

هیچ آدمی وجود نداره که منتقد نداشته باشه 

هرچی آدم محبوب تر حسادت و انرژی منفی بیشتر به سمتش جذب میشه 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

هیچ آدمی وجود نداره که منتقد نداشته باشه هرچی آدم محبوب تر حسادت و انرژی منفی بیشتر به سمتش جذب میشه

منطقیه چرا اصلا بهش فکر نکرده بودم 🥲