2777
2789
عنوان

خانمای بالای سی میاین🥲

263 بازدید | 33 پست

این موضوعی که میگم نمیخوام زیر۳۰نظربدن 

پدر من کلا از همون اول ادم هوس بازی بود الانم متوجه شدم با ی خانم در ارتباطه ی بار  مامانم رو طلاق داد دوباره خود بابام اصرار کرد برگشتن سر زندگی شون..الان همش میگه میخوام جدا شم برم زن دوم بگیرم مامانم براش هیچی کم نذاشت ولی بابام عقل نداره مامانم واسه حفظ ابروش تااخر عمرش مجبوره کنار این مرد بمونه.

این زنه اشغال تو گوشی بابام ی اسم مردونه سیو بود بعد گوشی ش نوتیف پیامک اومد نوشته بود بهم زنگ بزن عشقم دوستت دارم

بابامم دیدم رفت بیرون حرف بزنه رفتم دم در دیدم ساکت شد..

به نظرتون چیکار کنم میترسم زنگ بزنم به این زن جن ده بدتربشه زندگی مون...بهش پیامک بدم بازمیترسم به بابام نشون بده

نمیدونم چیکار کنم😭

بابام نه پدر خوبی برا ما بود نه همسر خوبی برا مامانم💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین ادم برا شما پدر درنمیاد مادرتم ب اندازه کافی پاش سوخته 

اگر مهریه داره بزاره اجرا تا قبل اینکه اون زنیکه همه چی و از دستتون دربیاره 

اگرم ن خونه ای چیزی داره بزنه ب اسم مادرتون. شرط طلاقش باشه برا مادرتون 

بنظدم به مامانت چیزی نگو..تو هم بهتره واکنشی نشون ندیاخرش بابات میفهمه زن و خانواده نجیب خودش بهتر ا ...

حرف شما درسته ولی پدرایشون هزارتا مریضی بگیره به مامانش هم انتقال میده پس ولش کنه بره بهتره

💖عشقم خانواده ام💖
بنظدم به مامانت چیزی نگو..تو هم بهتره واکنشی نشون ندیاخرش بابات میفهمه زن و خانواده نجیب خودش بهتر ا ...

اگه مادرش بیماری مقاربتی بگیره چی؟! ( البته معلوم نیست باباهه تاکجا پیش رفته)

واقعا نمی‌دونم کار درست چیه؟