2777
2789
عنوان

چله چی بردارم برای شفا

56 بازدید | 5 پست

سلام من خونریزی از مدفوع دارم و چهارشنبه کلونسکوپی دارم خیلی استرس دارم و حالم بده برام دعا کنید چی نذر کنم به خیر بگذره خیلی میترسم چله معراج یا حاجتی که هر چله ای میده و‌جواب گرفتید لطفاً بهم بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مشکلت چیز خاصی نیست چرا به خودت استرس میدی.با مصرف یه دوره دارو و کنترل استرس مشکلت رفع میشه.خ ...

خیلی وقته این مشکل دارم ایندفعه بدتر شدم خیلی میترسم 😞کسیو ندارم بهم برسه 😭😭😭😭

چله قواعد داره 

1غسل و صدقه ورود به چله 

2بهتره قرآن در زمان و مکان تکراری هر روز خونده بشه مثلا هر روز بعد نماز صبح مکان نمازخواندن

3غسل و صدقه خروج از چله  ازهمه مهم تر نیت میکنی اول چله که مثلا برای شفا میخونم هر روز فلان سوره رو و هدیه میکنم ثوابش رو به یکی از اهل بیت مثلا امام زمان 

انشاءالله تمام عوامل منفی روحی رو دور می‌کنه و کمک می‌کنه به درمان سوره یس خیلی خوبه 

در آخر بگم مشکلتون چیز خاصی نیست که استرس بخودتون میدید این مشکل خیلی از آدماس و علتشم از یبوسته پیوسته اس از طب سنتی کمک بگیرید مثلا روغن کرچک من شنیدم خیلی خوبه  ویا یه مدت انجیر خیس کرده بخورید و با آب سرد هم طهارت کنید

خیلی وقته این مشکل دارم ایندفعه بدتر شدم خیلی میترسم 😞کسیو ندارم بهم برسه 😭😭😭😭

خاله من طرف ۶.۷ ماه این مشکل رو داشت.

خوب شد رفت.

دیگه مریضی مال آدمه میادو میره. ایترس به خودت نده