2777
2789

سلام شب همگی خوش من به لطف خدا باردار شدم ۸ هفته هستم ، با قرص استرادیول حالم خیلی بد میشه هم معده درد میگیرم هم بالا میارم امروز به دکترم گفتم ولی قطعش نکرد 😭 یعنی تا کی ادامه داره؟ در روز ۳ بار بود ۲ میل ، وقتی ساکشو دید گفت بکن روزی ۲ بار الانم میگم معده درد دارم میگی بازم بکن روزی ۳ تا ولی ۱ میل😭😭 آخه به غیر اون ویتامین تیروئید قرص معده🥺 تا کی ادامه داااره😭

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم استرادیول رو نمیشه یهو قطع کرد پلکانی قطع میشه از هفته ۱۵ کم کم قطع می‌کنه البته هر دکتری روش فرق داره

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
عزیزم استرادیول رو نمیشه یهو قطع کرد پلکانی قطع میشه از هفته ۱۵ کم کم قطع می‌کنه البته هر دکتری روش ...

ای واااااای😭😭 اخه ۱ ساعته خوردم الان کم مونده دیگه بالا بیارم یعنی تاثیر داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استرادیول رو نمیشه یهو قطع کرد پلکانی قطع میشه از هفته ۱۵ کم کم قطع می‌کنه البته هر دکتری روش ...

حداقل میگفت روزی یه بار ۲ میل بخور

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حداقل میگفت روزی یه بار ۲ میل بخور

دیگه دوز مصرفی رو دکترت تشخیص میده با آب کم بخور و بعدش زود نخواب ببین خوب میشی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐
دیگه دوز مصرفی رو دکترت تشخیص میده با آب کم بخور و بعدش زود نخواب ببین خوب میشی

فقط میگم یعنی دوران قرص خوردن تموم میشه ؟ یعنی میگذره روزام ؟ گلاب به روت دارم بالا میارم یعنی قرص اثر گذاشته😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فقط میگم یعنی دوران قرص خوردن تموم میشه ؟ یعنی میگذره روزام ؟ گلاب به روت دارم بالا میارم یعنی قرص ا ...

آره گلم یکمیش هم بخاطر ویارهای حاملگیه ضربان قلب که تشکیل شده چیلرها زیاد میشه

آره گلم یکمیش هم بخاطر ویارهای حاملگیه ضربان قلب که تشکیل شده چیلرها زیاد میشه

ممنون عزیزم از اینکه باهام حرف زدی راهنماییم کردی 😘 خدا بچتو برات حفظ کنه ، امروز صدای قلبشو شنیدم😍🥰 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یدم� ...[/QUOTE]

خداروشکر عزیزم پس نصف بیشتر حالت تهوع هات بخاطر نی نیه انشالله به سلامتی بغلش بگیری

یدم� ...[/QUOTE]خداروشکر عزیزم پس نصف بیشتر حالت تهوع هات بخاطر نی نیه انشالله به سلامتی بغلش بگیری

فدایت عزیزم آره بخاطر اونم میشه توکل به خدا ممنون از دعای قشنگت😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فدایت عزیزم آره بخاطر اونم میشه توکل به خدا ممنون از دعای قشنگت😘

عزیزمی مواظب خودت باش🥰😘

سلام عزیزم ، شما رفتید پیش دکتر شهلا دانایی ؟ کارش چجوری بود ؟

سلام گلم ، نه پیش ایشون نرفتم ، رفتم اردبیل پیش دکتر فرانک جلیلوند و الحمدلله با اولین انتقال مثبت شدم ، البته به دلیل کم بودن جنین هام هیستروسکوپی انجام داد تا شانس مثبت شدن بیشتر بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامممم عزیزم خوبیییی 

وایییی خیلی خوشحاللل شدم که باردار شدییییی ایشالا به سلامتی بغلش کنیییی😘♥️

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.