2777
2789
عنوان

خانم ها تو روخدا قضاوت کنین کارمن اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 41 پست
شوهرم ففط تکرار میکرد حیوون منم بحث کردم مادرشوهرم میگفت تو نباید جوابشو بدی ابن مرد هست طببعیه بگه ...

عزیزم ببین

مادرشوهرت چون خودش زنی‌بوده بهش ظلم شده براش عادیه

شوهرتم حتما به باباش رفته ولی تو ظلم قبول نکن هیچوقت باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم ها بخدا شوهرم بالا سرم بود میخواست کتکم بزنه دیگه تکرار نکن

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

عزیزم شما از چه قومیتی هستین شوهرت چرا بزننت چیکار کدی ای خدا این کردا چرا اینجورین

ترکیم بهش نشون میدم شماها تو سایت چی گفتین میکه روانی برو گم شو 

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

اون لحظه باید سکوت کنیبیای خونه شقه شقش کنی

شوهرمن فرقی نمیکنی کلا خودش رو مقصر نمیدونه میگه تو زبونت دراز شده

شوهرم ففط تکرار میکرد حیوون منم بحث کردم مادرشوهرم میگفت تو نباید جوابشو بدی ابن مرد هست طببعیه بگه ...

ببین اگه متنو اشتباه نفهمیدم ، بچه رو شوهرت دست بلندکرده؟ اگه اینه عصبی شده سر شماخالی کرده یجورایی جلو جژع ضایع شده ، کارش غلط بوده ولی خوب بزار به این حساب که نتونسته خودشو کنترل کنه مادرشوهرتم خواسته اوضاع رو اروم کنه ، دراخرزیاد تو سایت اینکه میگن اگه شوهرم اینو بگه ترکش میکنمو فلان میکنم و بیسارمیکنم توجه نکن تو زندگی زناشویی ازاین مسایلپیش میاد ، 

عزیزم ببینمادرشوهرت چون خودش زنی‌بوده بهش ظلم شده براش عادیهشوهرتم حتما به باباش رفته ولی تو ظلم قبو ...

اره دقیقا میگه شوهرمنم اینطوری میکرد تو نباید بهش حواب بدی

ببین اگه متنو اشتباه نفهمیدم ، بچه رو شوهرت دست بلندکرده؟ اگه اینه عصبی شده سر شماخالی کرده یجورایی ...

میدونم ولی شوهرم اصلا بهم احترام نمیزاره من همیشه وقتی با مادرش میرم بیرون بهش باید تذکر بدم منو خراب نکن بار اولش نیست فقط منو تحقیر میکنه

تقصیر شوهرت مه‌واضحه

کارت شما اشتباه بود چون جلوی مادرشوهرت بحث رو‌کش دادی 

باید میکشوندیش یه گوشی حتی شده میزدی تو گوشش که بفهمه تو جمع باید باهات چطور صحبت کنه ، اما تو جمع نباید بحث‌میکردی

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌