2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالیهه

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یجوری گفتی قابل تحمله از دنیا نا امید شدم 🥺🤕

جواب اینحور تاپیکها رو باید همینجوری داد.

انگار از وضع مردم خبر ندارند

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
یجوری گفتی قابل تحمله از دنیا نا امید شدم 🥺🤕

خدانکنه

عاخه مبلا خیلی فضاگیرن

میزپذیرایی هست میزتی وی اینا هستن  یا اینه کنسول 

همه از فضای خونه کم میکنه

یه مهمون بیاد ده نفره روجواب میده جشنی چیزی بگیری نمیشه زیاد شلوغ کنی فضاش حقیقتن کمه

بنظرمن

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خدانکنهعاخه مبلا خیلی فضاگیرنمیزپذیرایی هست میزتی وی اینا هستن یا اینه کنسول همه از فضای خونه کم می ...

چی بگم خوبه میدونی بعضی وقتا بعضی چیزا رو که میبینم میگم شاید ما تو یه ایران دیگ کار می‌کنیم انقد بدبختیم

اگه بهش حسی نداری باهاش خاطره نساز؛🖤

چی بگم خوبه میدونی بعضی وقتا بعضی چیزا رو که میبینم میگم شاید ما تو یه ایران دیگ کار می‌کنیم انقد بد ...

عزیز من شهرستانم بخوام تهران خونه بخرم شاید ۴۰ متری هم نتونم 

میشه باورکن خیلی زود

چی بگم خوبه میدونی بعضی وقتا بعضی چیزا رو که میبینم میگم شاید ما تو یه ایران دیگ کار می‌کنیم انقد بد ...

دیگه چاره چیه 

عاخه ما که ازشرایط اسی خبرنداریم منم گفتم اگ پولشو داره یجا بزرگتربگیره بچه هاش راحت باشن

من خودمم خونم کوچیکه اذیتم  شاید اسی شرایطشو داشته باشه

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
دیگه چاره چیه عاخه ما که ازشرایط اسی خبرنداریم منم گفتم اگ پولشو داره یجا بزرگتربگیره بچه هاش راحت ب ...

نه عزیز آخه میخوام سه خواب باش زمین هم ۲۵۰ فقط ۱۵۰ اجازه ساخت دادن

میشه باورکن خیلی زود