2777
2789
عنوان

درمان خشکی و ترک کف پا تجربه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 35 پست
سلام عزیزم خوبی. تو سیکل آی وی اف بودی خواستم بپرسم چیشد جواب گرفتی یا نه. من مثبت شدم ولی سقط شد د ...

عزیزم

متاسفم💔انشاالله به صورت طبیعی بچه دار بشی یا مسیرت اسونتر بشه

من هنووووز موفق نشدم ای وی اف کنم! هربار یه مشکل میاد سر راهم. ۲بار کیست دوبار ضخامت رحم یه بار مدارکت ناقصه فلان ازمایشو بده.به بار تخمکات این ماه کمه.خلاصه که هیچی

ماه پیش ولی اماده میشدم برای ای وی اف. قرص اوابوست گرفتم چندوقت خوردم.۶تا تخمک تو یه تخمدان داشتم. دکتر تعجب کرد.گفت بااین ذخیره چطور یه تخمدان۶تا داره.ولی اون یکی تخمدانم یه کیست داشت سیکل کنسل شد

دردم از یار است و درمان نیز هم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزممتاسفم💔انشاالله به صورت طبیعی بچه دار بشی یا مسیرت اسونتر بشهمن هنووووز موفق نشدم ای وی اف کنم ...

از من ک تجربه آی وی اف دارم گوش کن .عجله نکن برای آی وی اف‌. یه مدت حساااااابی دوتاتون تقویتی بخورین. مخصوصا خودت همین آوابوست و اون قرصی ک اسمشو گفتم بگیر چندماه بخور. برای شوهرت هم اگه اسپرماش ضعیفه فرتیل اید .یا پودر آندروفرتی بگیر. دوتاتون هم قرص کوکیوتن بخورین هرروز. و ویتامین دی روزانه و فولیک اسید. ویتامین ای . اینارو همه بگیر.  ک تا مرحله ی تخمک کشی و تشکیل جنین دوتاتون تقویت بشین جنین باکیفیت تشکیل بشه برات. من اشتباه کردم قبل آی وی اف داروی تقویتی نخریدم برا شوهرم چون اسپرماش خیلییییی ضعیفه.  راستی حتما حتما روزی ۸ لیوان آب بخور. هرسوالی داشتی ازم بپرس

از من ک تجربه آی وی اف دارم گوش کن .عجله نکن برای آی وی اف‌. یه مدت حساااااابی دوتاتون تقویتی بخورین ...

مرسی از راهنماییات عزیزم انشاالله هردو نتیجه بگیریم

دردم از یار است و درمان نیز هم