2777
2789
عنوان

چند هفته ست مثل انسان سالم نیستم

124 بازدید | 11 پست

توروخدا یه چیزی بگید دلم آروم شه..همش دلم آشوبه انگار تو دلم رخت میخورن.. دیروز اومدم تهران دیشب که خوابیدم تا صبح نیم ساعت خواب بودم نیم ساعت با وحشت بیدار میشدم

ساعت از ۶ غروب که میگذره حالم بد میشه

از ترس بدن درد میگیرم و پاهام درد میگیره

همش دلم میتپه چشمام به بیرون از پنجره ست

احساس میکنم روانی شدم.نیاز به درمان و روان پزشک دارم دیگه مثل قبلا نیست حرف و رفتارام 

چیکار کنم 

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثرات جنگگگ خیلبها همین حالات رو پیدا کردن

😭😭آره من همش گریه میکنم هر لحظه در انتظار مرگ هستم

منتظر خبر بدم😭حالم خوب نیست اصلا 

مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕

تهران که خوبه

آره ولی این ترس از شب آخریه که اینجا بودم

😭😭آره من همش گریه میکنم هر لحظه در انتظار مرگ هستممنتظر خبر بدم😭حالم خوب نیست اصلا

درکت میکنم حال خودمم همینه و خیلیهای دیگه.. ب طوری ک گاهی حس خودکشی دست میده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
فعلا که خبری نیست عمرم دست خداست ایشالا دیگه تکرار نمیشه

😭😭همین فعلا که خبری نیست بدتر دلم رو آشوب میکنه 

ترس تمام وجودم رو گرفته😭روز های خوبم از شب بدم میاد هوا تاریک میشه گریم میگیره دیگه

درکت میکنم حال خودمم همینه و خیلیهای دیگه.. ب طوری ک گاهی حس خودکشی دست میده

😭آره بخدا دیگه تحملش رو ندارم من منتظر وحشت هستم

شب ها کابوس میبینم😭