2777
2789
عنوان

ناامیدم از همه چی از همه کس

252 بازدید | 19 پست

محرم هر سال اتفاق های بد برام می افته 

امنیتم گرفته شده مهر و محبت از من دریغ شده مریض شدم مورد تمسخر همه قرار گرفتم حتی دلم نمیخواد یکی از این مشکلاتی که به سر من اومده به سر دشمنم بیاد دوستامو شناختم که دوست نبودن  ... حتی احساس میکنم خدام منو نمیخاد از خودم متنفرم دیگه نمیتونم به کسی اعتماد کنم از نزدیک ترین ادمای زندگیم ضربه خوردم 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهممون گرفتار دردیم فقط شدتش متفاوته خدا هست کمک خم میکنه منتها صبرما کمه درست میشه نگران نباش نمیگم حالا و الان چون هرچیزی حساب و زمانی داره ولی اینم مث بقیه چیزا میگذره 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

منم مثل خودت ناامید

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

ماهممون گرفتار دردیم فقط شدتش متفاوته خدا هست کمک خم میکنه منتها صبرما کمه درست میشه نگران نباش نمیگ ...

یه نورم تو این تاریکی زندگی من نیست همیشه سعی کردم خوشبین باشم با قدرت ادامه بدم اما یه ویژگی مثبتم تو زندگیم نیست که دلمو خوش کنم هر چی بیشتر پیش میرم بیشتر متوجه میشم که خدا رهام کرده

یه نورم تو این تاریکی زندگی من نیست همیشه سعی کردم خوشبین باشم با قدرت ادامه بدم اما یه ویژگی مثبتم ...

میدونی شاید ما درو بستیم روی اون نور 

من بعد8سال خدا نورو ب زندگیم اورد دقیقا لبه ی پرتگاه زندگیم و میدونم واقعا هست و میبینه و میشنوه و کمک میکنه گاهی مشکل ازخود ماست

میدونی شاید ما درو بستیم روی اون نور من بعد8سال خدا نورو ب زندگیم اورد دقیقا لبه ی پرتگاه زندگیم و م ...

ادمی که از نزدیک ترین ادمای زندگیش ضربه خورده توسط همه مورد تمسخر قرار گرفته اونی که دوستش داشت رهاش کرد و دوستاش در واقع دشمناش بودن   و بازم دنبال اون نور بوده پاشده تلاش کرد و بازم دنیا ضربه بزرگ تری بهش زد انتظار داری امید داشته باشه اگر نورم باشه من قلبم زخمی و تنتا چیزی که الان میخوام مرگمه که شاید اون ادما بهتر بخندن دنیا بهتر بشه  اصلا من ادم بدی ام خودمم از خودم متنفرمم

ادمی که از نزدیک ترین ادمای زندگیش ضربه خورده توسط همه مورد تمسخر قرار گرفته اونی که دوستش داشت رهاش ...

منم تمام این دردارو یجا کشیدم دقیقا توی نقطه ی ناامیدی بودم ک نور شد صبرکن خداهست همین

منم تمام این دردارو یجا کشیدم دقیقا توی نقطه ی ناامیدی بودم ک نور شد صبرکن خداهست همین

امیدوارم نکشیده باشی  نمیتونم واضح بگم اینجا چه بلایی سرم اومده اما اینو بدون بیش از طاقت منه 

امیدوارم نکشیده باشی نمیتونم واضح بگم اینجا چه بلایی سرم اومده اما اینو بدون بیش از طاقت منه

ظلم روزگارو پای خدانزار میگذره همین دلت. ببالایی قرص باشه

ظلم روزگارو پای خدانزار میگذره همین دلت. ببالایی قرص باشه

خدام میتونست کمکم کنه که این بلا سرم نیاد