2777
2789
عنوان

پسری که ول کن نیست عینه کنه چسبیده

141 بازدید | 5 پست

بچه ها ی پسر هست که من وقتی سنم کمتر بود باهاش خیلی معمولی چت میکردم

فقط برای سرگرمی اونم همینطور بعد چون از دوستی با پسرا خوشم نمیومد سریع 

کمتر از یه هفته دیگه باهاش چت نکردم

بعد الان بعد چند سال پیداش شده هعی از اکانت های مختلف پیام میده 

میگم کارت چیه هیچی نمیگه فقط میگه به اکانت اصلیم پیام بده و میخوامت از این شر ورا 

بنظورتون دنبال چیه؟ آخه تاحالا همو ندیدم صحبت خاصی هم نداریم منم وا بده نیستم 

نمیدونم چی میخواد از جونه من

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن هی بلاک کن عزیزم من هر پسری مزاحمم میشه بلاک میکنن

آره منم قدیم خیییلی مزاحم میشدن همین کارو 

میکردم اما الان تنها مزاحم سمج عینه 

بنظرت فامیل نمیتونه باشه؟

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه
بلاک کن بحث نکن

آخه مشکوک میزنه رفتارش مثله یکی از 

پسرای فامیله