2777
2789
عنوان

خودکشی کنم یا نه

204 بازدید | 13 پست

با اشک مینویسم 😭😭😭تورو قران هر کی تاپیکمو میبینه برام صلوات بفرسته خیلی ناراحتم تو این تنگه ی غروب خدایا حقمو بکن و به تو سپردمش خانما سه ساله زنداداشم منو با یکی دشمن کرده من خودم خبر نداشتم همش الکی از خودش حرف درآورده رفته به طرف گفته که مثلا من گفتم اونا هم همه رو باورکردن همش با خودم میگفتم اینا چرا باهام سر سنگینن من که کاری نکردم تا دیروز که فهمیدم چه خبر بوده الهی به زمین گرم بشینی چطور تونستی انقدر از خودت حرف دربیاری خدا لعنتت کنه تورخدا هر تاپیکمو میخونه تو این تنگه ی غروب یه صلوات بفرسته دعا کنید  رسوا بشه🤲🏻🤲🏻🤲🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان واقعا میخوای بخاطر این خودکشی کنی!؟

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

ی جوری وقتی باش تنهایی ازش ویس بگیر. که مثلا بگه من این حرفا را نزدم. بعد رو در رو کن با اون خانواده

اره این فکر خوبیه با زن داداشت حرف بزن گوشیتو بزار رو حالت پروازکسی زنگ نزنه بزارش رو حالت ضبط  مظلوم نمایی کن بگو فلانی یه چیزایی شنیدم ازت خیلی ناراحتم چرا از طرف من حرف زدی پیش یارو؟؟

یا میگه ک من نگفتم ک تو ب هدفت رسیدی و بعد اون ویس رو میزازی برا طرفت،براش نفرستی ک دردسر بشه فقط حضوری براش صدارو بزار

اگه زن داداشت گفت اره تو گفتی بزن ب کولی بازی و باش قط رابطه کن