2777
2789

بعضی وقتا میگم خدایا اگه خودت مقدر کنی چیزی نیست خودش جور میشه 

خدایا خودت برامون مقدر کن خدایا خودت درستش کن 

بیخیال شدم ولی میگم نکنه دست از دعا بکشم اونی که میخوام نشه 

I love mam0یا فاطمه الزهرا س مادر تمام مسلمونا 🩵✨عشقی مادر🥺

ای خواهر خدا دلتو شاد کنه

اسم امام دلبرو آوردی به دلم افتاد از طرفت دعای فرج بخونم💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای خواهر خدا دلتو شاد کنهاسم امام دلبرو آوردی به دلم افتاد از طرفت دعای فرج بخونم💚

ای جانم خدام دلتونو شاد کنه 😍🙏🏻

خیلی خوشحال شدم ممنونم جانم برای فرج ازدواجم 😍🙏🏻

اکسم خیلیییی جدی بود رابطه مون

چن ماه قبل کاتمون رفت یه شرکت معتبر آزمایشی سر کار و دوست داشت استخدتم بشه نذر امام زمان کردم همون موقع و خداروشکر  استخدام رسمی شد و اولین حقوقش چن برابر کار قبلیش بود 

من شنیدم که دستور خیلی ویژه از ایت الله بحجت به عنوان راز گفته اند.. 

آیت الله العظمی شیخ محمد تقی بهجت در حاشیه قرآن شخصی خود دستور عمل زیبایی را نوشته بودند که در ادامه می خوانید:

هر کس در بین الطلوعین یعنی بین فجر کاذب و فجر صادق ( ۵ دقیقه قبل از اذان صبح تا ۵ دقیقه بعد از اذان) این ذکر را بگوید هر حاجتی داشته باشد برآورده میشود ولو اگر تشرف به خدمت امام زمان (عج) باشد:

صلوات (۱۴ بار)

یا مولای یا صاحب الزمان ادرکنی (۴۰ بار)

صلوات (۱۴ بار)

من هربار نصف نیمه انجام دادم

گاهی خواب می موندم.. 

شما کامل انجام بذین ان شاء الله که خیره 

ای جانم خدام دلتونو شاد کنه 😍🙏🏻خیلی خوشحال شدم ممنونم جانم برای فرج ازدواجم 😍🙏🏻

الهی خوشبخت باشی و همسرت مرد دلخواهت باشه 💚

عادل علی💚دریادل علی💚قرآن با تو شد کامل علی💚صفدرعلی💚سرلشکرعلی💚بدخواه تو کور وکر علی💚دست خدا ونفس محمد💚صاحب فضل و صاحب مناقب💚من با لقب هات دنیایی دارم💚یااسدالله💚یا ابالعجائب💚برو ای گدای مسکین در خانه ی علی زن که نگین پادشاهی دهد از کَرَم گدا را💚حتماعلی💚تهمتن علی💚فصل الخطاب و متقن علی💚والاعلی💚معلی علی💚 وجه خدای تعالی علی💚اسدللهِ من💚دلبرِدلخواهِ من💚شکرخدا که شده حیدرکرار شاهِ من💚یاعلی یازهرا💚

زیاد حتما ازشون بخواه برات دعا کنن

حاجت گرفتین یعنی 😍🥹وااییییی منم زیاااااد

خواستم خیلی مهربونن اخه چرا 😭چرا برا من عاصی هم اینهمه مهربوننن

اکسم خیلیییی جدی بود رابطه مونچن ماه قبل کاتمون رفت یه شرکت معتبر آزمایشی سر کار و دوست داشت استخدتم ...

چقد خوووب منم نذر امام زمان نمک نذر کردم ولی متاسفانه خیلی توو کارم اذیت شدم نمیدونم شاید درسی بوده برام یا هرچی ولی سخت گذشت تو یه ماه دوتومن دادن دستم 💔

من شنیدم که دستور خیلی ویژه از ایت الله بحجت به عنوان راز گفته اند.. آیت الله العظمی شیخ محمد تقی به ...

چقدر خوب ممنونم جانممم

خودتون حاجت رواشدین ؟؟

الهی خوشبخت باشی و همسرت مرد دلخواهت باشه 💚

ممنونم ان شاءالله آمین بشه دعاتون به حق این شبای عزیز 🥹🙏🏻♥️♥️♥️