2777
2789

ریزش مو‌ نمیارن؟

رنگ موی بدون دکلره رنگی مثل موکا میخوام قهوه ای تیره باشه

چه رنگی باید بخرم و‌اینکه چه مارکی بهتره؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

شامپو رنگ مو استفاده کردم ریزش داشتم ن باعث شد بیشتر بشه ن کمتر

رنگ میکرد موهارو یا فقط تبلیغه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بابا تازه من فانتزی میکردم صورتی بنفش آبی ولی باید موهایت تا ی پایه ای روشن باشه حداقل ۶یا ۷ حرچ ...

مرسی عزیزدلم❤️

مرسی عزیزدلم❤️

برا رنگ موکا باید مواهت سه صفر بکنی زیاد روشن بشه میشه سبز چمنی بعد روش رنگ ۵ زیتونی ۵ دودی برن بعد اون شامو رنگ زیتونی بگیر بزن یا شامپو رنگ ابی رنگ دقت کن بنفش نگیری  دودی  یکم تیره یا زیتونی بگیر  برنی خوبه  من یکم جلو موهام دکلره کردم بی بی فیسم شاخک ها 😄 پایه ۹ شده ولی من باید شامپو رنگ ضد زدی  بنفش بزنم . زیتونی دودی برنم که ابی رنگ بزنم مو میشه  سبز بگو چیکار کردی کمکت کنم 

اگه رنگ ۵ برات تیره شد میتونی سری بعد شماره ۶ بگیری راستی یادم رفت واریاسیون ابی هم بگیر هر چقدر رنگ ریختی نصف اون واریاسیون بزن مارک پیگارو میگن فاقد سدلفات خوبه با اکسیدان ۶ برن 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

برا رنگ موکا باید مواهت سه صفر بکنی زیاد روشن بشه میشه سبز چمنی بعد روش رنگ ۵ زیتونی ۵ دودی برن بعد ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

لطف کردی❤️🌸🫶🏽