2777
2789
عنوان

کراشم استوریمو ریپلی زد چی جوابش بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 46 پست
اوه چه لحظه قشنگی! 😍حالا که کراشت واکنش نشون داده، فرصت خوبیه که با یه جواب هم شیرین و هم زیرکانه ت ...

اینا رو از کجا میاری؟:))

چرا من بلد نیستم 

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
غیرمستقیم میخوام بگم چیزی

نهههه ، اصلاااا عادی باش ، نه خشک و جدی نه خیلی هیجان زده 

حد وسط 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه چه لحظه قشنگی! 😍حالا که کراشت واکنش نشون داده، فرصت خوبیه که با یه جواب هم شیرین و هم زیرکانه ت ...

همه اینارو از خودت گفتی؟ 

اگه اره که خیلی خوب جواب میدی😂

از ما چه مانده،غیر از آرزو؟!

اینا رو از کجا میاری؟:))چرا من بلد نیستم

چت جی پی تی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

وای چقدر جواب از این ببعد ازخودت راهنمایی میخوام

همکارمع طرف باهم صحبت میکنیم

ازش خوشم میاد ولی نمیدونم اونوچ حسی داره گه گاه بهم پیام میده

نیاز به یه اتفاق جدید دارم که دوباره حس کنم این زندگی ارزش جنگیدن داره و هنوز زیباست..
از هوش مصنوعی گرفتی ؟

اره دیگه 

هوش مصنوعی اینا رو گفته؟😂

مگه از تایپ کردنش معلوم نیس چرا همه میپرسن 😂🤔🤔🤔 

یعنی من حوصله دارم اینجوری بنویسم ؟ 

خوبن ک😃😃

سم خالص بودن خیلی تابلو و سبکه اینجوری بگی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀