2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده سیسمونیم جور نشد😭🥺

1419 بازدید | 106 پست

هفت ماه خوردیم سزارین میشم و زود تر دنیا میاد بچه سیسمونی رسمه به جمع خانواده دختره و دقیقا خانوادم تو ندار ترین لحظه زندگیشونن نگید شوهر بگیره کم بگیر و فلان از اون دسته ادماس میگ همچی ب جمع مادر زنه و ی جورابم نگرفت برای بچش حتی با پول خودم چند تیک وسیله خریدم همه بهم تیکه انداختن انقدر فشار عصبی استرس رومه ک نمیدونم بخاطر این دردی شبیه پریودی دارم همش امروز کارم کلا گریه بود ینی جور میشه تا اخر این ماه  بچم ی تشک نداره روش بخوابه🥲🥲🥲

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

عزیزم

جور میشه ان شاالله

طلا نداری بفروشی وسیله بخری؟! 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا گریه نکن برا بچه بده 

به مامانت بگو بره قسطی ی سری وسیله بخره

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
گلم تو ک وضع خانوادتو میدونستی خودت پول جمع میکردی مبدادی بهشون بخرن ب اسم خودشون

اصلا فکرش نمیکردم ک تو این موقعیت گیر کنم شوهرم زیاد بهم پول نمیداد اگ‌چیزی‌میخواستم خودش میخرید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀
اصلا فکرش نمیکردم ک تو این موقعیت گیر کنم شوهرم زیاد بهم پول نمیداد اگ‌چیزی‌میخواستم خودش میخرید

انشالله ک میتونن بخرن خانوادت 

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

به خانوادت بگو قسطی چند تیکه بگیرن

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خودت پس انداز نداری بدی مامانت اینا بگیرن 

با یک تیکه از طلاهات که شوهرت ازش خبر نداره رو بده مادرت اینا بفروشند بگیرن مثلاً اگه. تعداد النگوهات زیاده یکیشو یا اگه زنجیر داری یکمیشو در بیار بفروش 

خدا لعنتشون کنه که بهت اینجوری استرس میدن

حالا موقع اسم انتخاب کردن میشه میان میگن پدر باید انتخاب کنه🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬

من برای سیسمونیم یکم مامانم یکم خودم یکم همسرم کمک کرده

ولی خب تو اینجوری ناراحتی 

ناراحتی منم به یه شکل و یه گونه ی دیگس 

تغییر هورمونا هم چنگ میزنه به این ناراحتیا و بیشترش میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم چرا اینقدر استرس میدی بخودت خدا جور میکنه مطمن باش فقط ایمان داشته باش ❤️

از این لحظه هات نهایت لذتو ببر که این روزا نعمتن ک ازش غافلیم من ارزومه اون روزایی ک برای چیزایی مثل سیسمونی و ...حرص میخوردم مث تو برگرده و فقط از بارداریم لذت ببرم 

چون خدا دیگه بهم نبخشید ....

خدایی که من توی قلبم دارم فقط خالق زیبایی و عشقه ♥️🌈♥️آرامش زندگیمو از وجود خدای مهربونم دارم ♥️ 💙بزرگ ترین دارایی من داشتن همسر مهربونمه که زیباترین هدیه ی خداست🙏💙مادر دختری به زیبایی گل رز هستم🌹👨‍👩‍👧🌹🤍🤍🤍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی،خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ،بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی،فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم،اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی،احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم😍